Zlatan med stikpille: Landsholdet bedre før

Zlatan Ibrahimovic mener ikke, at det svenske landshold er i nærheden af det, der var under Lars Lagerbäck indtil 2009.

Zlatan Ibrahimovic langer ud efter landsholdet i Sverige (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic langer ud efter landsholdet i Sverige (Foto: AP)

Det svenske landshold står med gode kort på hånden i jagten for at nå EM-slutrunden i Frankrig i 2016. Søndag møder holdet Montenegro på hjemmebane, og kan med en sejr her tage et afgørende skridt. De svenske naboer indtager nemlig som Danmark andenpladsen i sin kvalifikationsgruppe, og har fire points ned til søndagens modstander.

Danmark ligger ret godt til i kampen om EM-billetterne (Foto: Jens Dresling) Landsholdsfodbold Her er overblikket: Så tæt er Danmark på EM

Udsigten til EM betyder dog ikke, at alt ånder fred og ro på det svenske landshold. Her er superstjernen Zlatan Ibrahimovic nu ude med en stikpille til sine holdkammerater, som han beskylder for ikke at være gode nok. Zlatan mener nemlig, at Sverige havde et bedre landshold, før Erik Hamrén tog over for Lars Lagerbäck i 2009:

- I Lagerbäcks tid var landsholdet med al respekt langt bedre end det, vi har i dag. Der var flere, der på klubplan spillede på et højere niveau, og som også var med i startopstillingen. Det samme gjorde sig gældende for denne type spillere på landsholdet, siger Zlatan Ibrahimovic til Expressen og fortsætter:

Ødegaard imponerede mod Sverige (Foto: AP) Landsholdsfodbold Vidunderknægt ligeglad med Zlatans 'far-kommentar'

- I dag er billedet et lidt andet. Vi har spillere med på landsholdet, dr ikke en gang spiller på deres klubhold. Det er svært at sammenligne spillerne på landsholdet, for alle lever deres eget liv. Man kan dog godt tillade sig at sammenligne generationer, og her var landsholdet under Lars Lagerbäck bedre, udtaler den svenske stjerne.

Sverige er fire points efter Østrig, der lidt overraskende fører kvalifikationsgruppe G. Søndagens kamp mod Montenegro fløjtes i gang klokken 20:45.

Se Zlatan stemple en dansker:

5 kommentarer
Vis kommentarer