'Zlatan ødelagde min landsholdskarriere'

Stokes Ryan Shawcross får masser af røg fra sin familie, der mener, at den svenske superstjerne er skyld i, at Shawcross siden sin kamp mod Sverige ikke har fået et eneste landsholdsminut

Zlatans forrygende indsats har ikke gjort meget godt for Ryan Shawcross (Foto: AP)
Zlatans forrygende indsats har ikke gjort meget godt for Ryan Shawcross (Foto: AP)

Det er sikkert en af de kampe, der kommer helt i top på Zlatan Ibrahimovics personlige topliste over de bedste kampe i hans karriere.

Da Sverige mødte England i en venskabskamp i Stockholm, var Zlatan næsten egenhændigt manden bag den blå/gule triumf, da han scorede alle fire mål i 4-2-sejren over England.

Heriblandt noterede angriberen sig for et vaskeægte hattrick og et fuldstændig forrygende saksesparksmål i kampen. En stor, stor dag for den svenske stjerne.

Se også: TV: Zlatan-show: Saksespark fra 25 meter

Kampen blev derimod lidt af et mareridt for den engelske debutant Ryan Shawcross. Han var nemlig manden, der skulle stoppe Zlatan i kampens døende minutter, da han fik debut 16 minutter før tid. Men tre mål signeret Zlatan blev faktum, mens Stoke-spilleren var på banen, og sidenhen har Shawcross ikke fundet vej til landsholdstruppen.

For første gang i fem år har Shawcross nu givet et interview til en engelsk avis, hvor han fortæller om sin elendige landsholdsdebut, som familien bestemt ikke har ladet ham slippe billigt for. Han hører konstant for Zlatans tryllerier.

- Det er blevet lidt af en joke i min familie, at de eneste ti minutter, jeg nogensinde har fået i en landskamp, blev ødelagt af en enkelt mand, lyder det fra Shawcross med et grin til The Telegraph.

- De siger konstant, at Zlatan ødelagde min karriere. Jeg havde chancen, men jeg tror heller ikke, at mange andre forsvarsspillere havde stoppet ham.

- Jeg fik ti minutter til at vise, hvad jeg kunne, og jeg gjorde sandsynligvis ikke en god nok figur. Jeg var oppe imod en af de bedste angribere i verden, som var inde i en stime på det tidspunkt, og den slags kan ske.

Shawcross ærgrer sig over, at hans uheldige debut tilsyneladende har stemplet ham som 'ikke god nok'.

Se også: Gerrard på knæ for Zlatan efter vanvidsmålet

21 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere