Lyngby holder fast i rutinen på stregen

36-årige Thomas Mikkelsen har fået forlænget sin kontrakt med Lyngby frem til næste sommer

Thomas Mikkelsen kommer også i næste sæson til at tørne ud for Lyngby. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Thomas Mikkelsen kommer også i næste sæson til at tørne ud for Lyngby. (Arkivfoto) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der bliver også godt med rutine mellem stængerne hos Lyngby i den kommende sæson af 3F Superligaen.

Klubben oplyser mandag på sin hjemmeside, at man har forlænget kontrakten med den 36-årige målmand Thomas Mikkelsen i et år.

- Thomas er en dygtig målmand og har flere gange i sæsonen vist sine åbenlyse kompetencer frem, siger sportschef Birger Jørgensen til hjemmesiden.

- Han har været en medvirkende faktor til, at vi overlevede i Superligaen, og i de skæbnekampe, vi har været igennem, har han været en afgørende spiller - både på grund af sit målmandsspil, men også via sin store rutine og lederskab.

Dermed vil den rutinerede målmand også være at finde i målet hos de blåklædte frem til næste sommer, hvis han kan bevare status som førstevalg.

Lyngby balancerede på randen af nedrykning i de to playoffkampe mod Hobro, men Thomas Mikkelsen og co. klarede frisag med mindst mulig margin efter 4-3 samlet.

Mikkelsen kom til Lyngby fra OB i 2018 på en lejeaftale, som siden blev vekslet til en permanent aftale.

Han står noteret for 61 kampe for Lyngby.

0 kommentarer
Vis kommentarer