Må undvære coronasmittet stjerne i oprykningsjagt

Brentford-manager Thomas Frank må undvære Bryan Mbeumo, som er smittet med coronavirus

Den danske træner Thomas Frank må finde et alternativ til sin startopstilling, da offensivsspilleren Bryan Mbeumo er ude med coronavirus. (Arkivfoto) Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix
Den danske træner Thomas Frank må finde et alternativ til sin startopstilling, da offensivsspilleren Bryan Mbeumo er ude med coronavirus. (Arkivfoto) Foto: Adam Holt/Ritzau Scanpix

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Danskerklubben Brentford med Thomas Frank som manager genoptager lørdag jagten på oprykning til Premier League efter coronapausen.

Men holdet må undvære en af de vigtigste spillere til at begynde med.

Den 20-årige offensivspiller Bryan Mbeumo er testet positiv for coronavirus og er således ude af holdet, oplyser den danske manager Thomas Frank til Sky Sports.

Med 14 mål indtil videre i Championship i denne sæson er franske Mbeumo holdets næstmest scorende spiller efter topscorer Ollie Watkins, som har lavet 22 mål.

Mbeumo har desuden bidraget med seks målgivende afleveringer.

Den franske spiller, som oftest optræder på kanten, kom til London-klubben sidste sommer fra Troyes, og han har allerede i sin første sæson vist sig som et stort aktiv for klubben.

Brentford genstarter ligaen med et vigtigt lokalopgør mod Fulham, der ligger nummer tre i rækken med 64 point.

Brentford er nummer fire med 60 point, samme antal som Nottingham Forest på femtepladsen.

Nummer ét og to, øjeblikkeligt Leeds og West Bromwich, rykker direkte op i Premier League, mens nummer tre-seks skal spille som den sidste af de tre oprykningspladser.

Ud over Thomas Frank er der også på spillersiden godt med dansk islæt i Brentford.

Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Emiliano Marcondes og Henrik Dalsgaard er alle mere eller mindre fast en del af truppen til kampene.

Derudover er Justin Shaibu, Mads Bech, Luka Racic og Mads Roerslev på kontrakt i London-klubben.

Spiller du også manager-spil? Så bør du klikke her og få gode råd

Braithwaite reagerer på skeptiske Laudrup

Bindegal kamp endte 10-1

Overraskende udvikling i Barcelona