Målmand slagter angriber i vanvidstackling

Målmanden fik to dages karantæne for svinestregen. Se den herunder

Se den vanvittige tackling her. (Privatvideo)

Der tales ofte om forskelle og ligheder mellem og kvindelige fodboldspillere, men når det handler om at gå helhjertet ind i en vanvittig tackling, kan kvinderne sagtens være med.

Det viste den amerikanske målmand Cassie Sturtz, da hendes skolefodboldhold, Pine Forest High School mødte rivalerne fra Pine Crest High School den 7. april, beretter The Independent.

Tæt på slutfløjt var Pinecrest foran med 4-1, men en friløber til Pinecrest-angriber, Riley Barrett, var tilsyneladende mere end Cassie Sturtz kunne håndtere.

Linjedommeren havde allerede vinket en tvivlsom offside på angriberen, men det havde Cassie Sturtz tilsyneladende overset, eller også forvekslede hun måske bare 'rigtig' fodbold med den amerikanske af slagsen.

I hvert fald stormede hun langt ud af sit felt og lavede en voldsom næverne-forrest-tackling på angriberen, som blev sendt i jorden, hvor hun blev liggende i adskillige minutter. Se tacklingen i videoen over artiklen.

Livsfarligt spil. (Foto: Lars Rønbøg, Sportsagency) Champions League Vildt billede! N'Doye ligner berømt bokser

Riley Barrett formåede efterfølgende at forlade banen på egen hånd.

Kampens dommer valgte ikke at dømme noget i situationen, da angriberen forinden var dømt offside. Efterfølgende er Cassie Sturtz dog blevet idømt to spilledages karantæne.

Kampen endte 4-1 i Pinecrests favør.

Her er endnu et eksempel på, at der også bliver gået til stålet i kvindefodbold.

Anden sport TV: Spiller med hæl og tå - så bliver hun slagtet

 

14 kommentarer
Vis kommentarer