Mistænkt for vold: Fodboldspiller afhørt af politiet

En spiller fra den svenske traditionsklub IFK Göteborg er blevet suspenderet. Han er mistænkt for vold mod en kvinde

En unavngiven IFK Göteborg-spiller er blevet suspenderet. Spillerens identitet er ukendt. Foto: Ritzau Scanpix
En unavngiven IFK Göteborg-spiller er blevet suspenderet. Spillerens identitet er ukendt. Foto: Ritzau Scanpix

Lørdag blev en IFK Göteborg-spiller afhentet og afhørt af det svenske politi mistænkt for vold mod en kvinde.

Situationens alvor gør nu, at klubben har valgt at melde det offentligt ud og har samtidigt suspenderet spilleren, hvis identitet indtil videre er skjult.

- I samråd med spilleren og hans familie er vi blevet enige om, at det er bedste for alle parter, at han bliver hjemme og ikke deltager i træningen eller nogen som helst anden arbejdsmæssig aktivitet såsom den kommende træningslejr, skriver IFK Göteborg på klubbens hjemmeside.

Klubben skriver videre, at man vil bruge de næste to uger på at blive klogere på situationen og få et bedre indblik i, hvordan de vil reagere overfor, hvad udfaldet af politiets undersøgelse bliver.

- IFK Göteborg vil ikke kommentere eller spekulere i hypotetiske problemstillinger i den kommende tid, men vi vil tillade den retslige proces at gå sin gang, så alle involverede parter får en fair vurdering af situationen, lyder det.

Den svenske fodboldsæson ligger i øjeblikket stille, og IFK Göteborg drager derfor snart på træningslejr i Portugal.

Men det bliver altså uden den voldsmistænkte fodboldspiller.

Opgøret mellem Millwall og Everton var præget af uroligheder før, under og efter kampen. Her baneløbere undervejs i opgøret. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Politi i chok: Mand skamferet i hooligan-optøjer

Stakkels Sagosen. Foto: Jens Dresling Håndbold Debatten raser: Gik Danmarks vilde buh-ligans over stregen

Aboubakar Kamara, her i nærkamp med Arsenals Matteo Guendouzi, kommer nok ikke på banen lige foreløbig. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Ritzau Scanpix Premier League Premier League-spiller amok: Arresteret på træningsbanen

1 kommentar
Vis kommentarer