Annonce:
Annonce:

Ny ballade i Esbjerg: Ligner bortvisning og strafaktion

Esbjerg forbyder degraderede spillere i at komme på Blue Water Arena, hvilket sætter sanktioner mod spillerkvartet i nyt og alvorligt lys

Annonce:
Følg Fodbold

Uroen omkring cheftræner Peter Hyballa fortsætter med uformindsket styrke i Esbjerg.

For en uge siden blev fire spillere degraderet til U19-holdet - blandt dem højtlønnede Jakob Ankersen samt hjemvendte Kevin Conboy, angriberen Yuri Yakovenko og det ombejlede talent Zean Dalügge.

Degraderinger i den stil er velkendte fra udlandet, men det er sjældent at opleve så barske metoder tages i brug i Danmark.

De nye amerikanske ejer i Esbjerg har imidlertid valgt at sætte hårdt mod hårdt i sit forsøg på at få styr på uroen omkring Peter Hyballa, som de mener er iscenesat af en lille kerne af spillere - underforstået de spillere, som nu er sendt væk.

Det skridt der er taget i forhold til de fire spillere går imidlertid meget længere end bare at sætte dem til at træne med en ny gruppe spillere af 'sportslige hensyn,' som det blev beskrevet af klubben.

Annonce:

Spillerne må ikke vise sig på Blue Water Arena. De må ikke spise morgenmad med de gamle holdkammerater. De må ikke være i omklædningsrummet fremgår det af de nedskrevne instrukser, som Ekstra Bladet har fået gengivet.

Spillerforeningen ser alvorligt på sanktionerne overfor de fire spillere, som har karaktér af en regulær bortvisning. Og dermed er Esbjerg i gang med at misligholde sine kontrakter med spillerne.

- Vi mener, at de fire spillere uberettiget er sendt ned på U19-holdet. Vi mener ikke, at det er sportsligt betinget, men snarere har karakter af en strafaktion.

- Derudover er de også blevet forment adgang til deres sædvanlige arbejdsplads. Vi mener, at de straks skal tilbage til deres normale forpligtigelser og træning med resten af førsteholdstruppen, fastslår direktør Michael Sahl fra Spillerforeningen.

Annonce:

Spillernes forbund valgte tidligere på ugen at inddrage Arbejdstilsynet i konflikten med Peter Hyballa.

Udviklingen kommer samtidig med, at sponsorer nu begynder at ytre utilfredshed med situationen i klubben Sponsor har fået nok: 'Fyr fjolset'

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: