Annonce:
Annonce:

OB ændrer planer efter røvfuld

Tirsdag er der selvransagelse på programmet for OB's superligatrup efter ydmygende 0-6-nederlag i Silkeborg

Fredningen af Jakob Michelsen er ikke en flad femmer værd, lyder det fra Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen. Produktion: Emma Svendsen/Maya Westander
Annonce:
Følg Fodbold

Der er lavet om på tirsdagens træningsplaner i superligaklubben OB efter mandagens beskæmmende 0-6-nederlag til Silkeborg i Superligaen.

Fynboerne skulle have trænet i Nyborg Idrætspark, men træningen er i stedet rykket til klubbens træningsanlæg i Odense, og programmet står på joggingture og selvransagelse.

Det siger OB's cheftræner, Jakob Michelsen, til Fyens Stiftstidende.

Mandag aften stod han i spidsen for det OB-hold, der led klubbens største nederlag i næsten 29 år.

Se ydmygelsen, mål for mål, her. Video: Discovery Networks Danmark.

Den 39-årige sønderjyde står øjensynligt også i spidsen for fynboerne i torsdagens kamp mod Sønderjyske, som Michelsen tidligere har trænet med succes.

Annonce:

Træneren anerkender dog, at det er fuldt berettiget, at der stilles spørgsmål ved hans jobsikkerhed efter at være banket med tenniscifre af Superligaens bundprop.

- Man skal sætte spørgsmålstegn ved en træner, når et hold taber 0-6. Det forstår jeg 100 procent, sagde Michelsen efter kampen.

Her blev han på den korte bane fredet af sportschef Michael Hemmingsen.

- Den her kamp mod Silkeborg ændrer ikke på, at vi er sammen om det her, sagde Hemmingsen.

Eriksen rost til skyerne: Ekstraordinær udvikling

Superligaklub bekræfter: Alle går ned i løn

Afklapsningen har dog bragt OB i mere alvorlig nedrykningsfare end i årevis. Inden de sidste fem spillerunder i puljespillet er der kun tre point ned til Sønderjyske, der aktuelt ligger til at skulle spille playoffkampe om at undgå nedrykning.

Regionalavisen Fyens Stiftstidende bemærker, at OB-skuden er i fare for forlis.

Annonce:

- Nu truer skibet med at gå ned med mand og mus, hvis ikke der bliver drejet på alle de håndtag, der er til rådighed i en klub af OB's størrelse og ry. Præstationen (mod Silkeborg, red.) var dybt pinlig - og skaderne blev flere.

- Til sidst var der direkte opløsning hos de fynske farver, og rutinerede Kasper Larsen måtte kalde spillerne sammen midt på banen efter Silkeborgs sjette mål for dog i det mindste at komme fra Søhøjlandet med en eller anden form for værdighed, lyder det i analysen 'Efter historisk ydmygelse: Det skal have konsekvenser'.

OB rykkede senest ud af Superligaen i sommeren 1998, men rykkede suverænt tilbage i den efterfølgende sæson og har været i landets bedste række siden. I sidste sæson blev OB nummer fem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: