OB-salg lurer: Derfor vil sportsdirektør helst holde mund

OB er formentligt i gang med at få solgt Emil Larsen, der nyligt nok engang kom på kant med klubbens fans

Emil Larsen har igen lagt sig ud med OB's fans -- nu skal han formentligt sælges (Polfoto: Jens Dresling)
Emil Larsen har igen lagt sig ud med OB's fans -- nu skal han formentligt sælges (Polfoto: Jens Dresling)

- Nogle gange er det befriende, at en spiller er ærlig, men andre gange skal man holde det for sig selv.

OB's sportsdirektør, Jesper Hansen ønsker dagen derpå for et nyt udfald fra den kontroversielle Emil Larsen kun at gentage, hvad han tidligere har udtalt, når den tidligere landsholdsspiller har luftet sin utilfredshed.

Så der er ingen andre kommentar til Emil Larsens nyeste udfald for åben skærm på TV 2 i forbindelse med træningsstarten i OB, hvor eks-landsholdsspilleren igen luftede sine frustrationer over manglende spilletid til stor vrede for f. eks. OB's fans, som endnu en gang har ønsket ham hen, hvor pebret gror.

Se også: OB-fans lægger Emil Larsen for had ... igen

Der er god grund til at holde 'tand for tunge', fordi der i følge Jesper Hansen er en god dialog med med den tidligere Lyngby-spiller og dennes agent, Michael Bolvig, om et måske muligt salg i det nuværende transfervindue.

I følge rygtebørsen kan der være tale om både Esbjerg og klubber i USA.

- Som udgangspunkt vil jeg heller ikke kommentere, hvad jeg snakker med spillerne om, siger Jesper Hansen, der torsdag havde givet den overskydende venstre back Mikkel Kirkeskov fri, så den tidligere AGF-spiller kunne undersøge 'andre muligheder'.

En af disse muligheder kunne være det norske midterhold, Ålesund, nr. 10 i sidste sæson, der skal bruge to nye back'er. Det er, hvad klubbens direktør Henrik Hoff fortæller til norsk presse.

Her kan Mikkel Kirkeskov i så fald komme til at spille sammen med en 'gammel' kending, Mostafa Abdelloue, tidligere FCK og OB.

Emil Larsen har haft et omtumlet 2015 - men dette brag glemmer han nok ikke:

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere