Overlykkelig Everton-manager brækker hånden i jubelrus

Frank Lampard afslører, at han brækkede sin venstre hånd, da Everton stjal sejr fra Newcastle i sidste sekund

Følg Fodbold

Ekstasen var til at tage og føle på, da Everton torsdag aften sikrede sig en livsvigtig sejr mod Newcastle i kampen for at overleve i Premier League.

De tre point kom i hus under de mest dramatiske omstændigheder, da Alex Iwobi scorede til 1-0 dybt inde i dommerens tillægstid, og i de efterfølgende jubelscener gik det så vildt for sig, at hjemmeholdets manager, Frank Lampard, brækkede sin venstre hånd.

Det siger han selv til Amazon Prime efter kampen.

- Det skete, da vi fejrede målet. Jeg ænsede det ikke i øjeblikket, men da kampen fortsatte, blev den en smule øm og begyndte at ryste. Jeg tager dog gerne sådan en skade for de tre point, siger Lampard og tilføjer:

- Mine knogler må være ved at blive møre.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix.
Foto: Lee Smith/Ritzau Scanpix.
 

Den britiske træner har siden sin ankomst til kriseramte Everton understreget vigtigheden i at få banket noget kampånd ind i holdet.

Og på den konto er han tilfreds med, hvad han så fra sine spillere mod Newcastle.

- Jeg forestillede mig aldrig, at det ville blive en smuk kamp, så det var ikke en, jeg havde tænkt mig at overanalysere fra et taktisk eller et teknisk synspunkt.

- Der var en del ved vores spil, jeg ikke var vild med. Men den ene ting, der bliver grundlaget for, at vi kan blive i den her række, er ånden og sammenholdet i den her klub.

- Spillerne og fansene viste begge dele (i aften, red.). De var alle fantastiske, siger Lampard ifølge nyhedsbureauet AFP.

Sejren var blot Evertons tredje i Premier League siden september. Den bringer holdet tre point foran Watford, der ligger på den øverste af ligaens tre nedrykningspladser.

Watford har desuden spillet to kampe mere end Everton.

BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+