Annonce:
Annonce:

Real Madrid tager pligtsejr og holder trit med Barcelona

Real Madrid-spillerne startede godt, men så også en smule sommertrætte ud i comebacket efter coronapausen

Marcelo satte sig på knæ i sympati med demonstranter i USA, efter at han havde gjort det til 3-0 i søndagens kamp mod Eibar. Foto: Susana Vera/Reuters
Marcelo satte sig på knæ i sympati med demonstranter i USA, efter at han havde gjort det til 3-0 i søndagens kamp mod Eibar. Foto: Susana Vera/Reuters
Annonce:
Følg Fodbold

Real Madrid sikrede sig søndag aften tre vigtige point i guldkampen i den bedste spanske fodboldrække.

I hovedstadsklubbens første kamp i mere end tre måneder blev Eibar således besejret med 3-1 på hjemmebane.

Det skete, efter en kamp hvor værterne hurtigt kom foran, men hvor de også så relativt trætte ud efter den lange coronapause.

Sejren betyder, at Real Madrid har 59 point på andenpladsen i Primera Division. Det er to færre end topholdet FC Barcelona, der har 61 point.

Eibar ligger to point over nedrykningsstregen på 16.-pladsen.

Søndagens opgør blev afviklet uden tilskuere på Alfredo Di Stéfano Stadion, der typisk bruges af Real Madrids reservehold.

Men selv om hjemmeholdet manglede den sædvanlig opbakning fra lægterne på Santiago Bernabeu, så fik det en glimrende start på opgøret.

Annonce:

Allerede efter fire minutters spil gjorde Toni Kroos det på flotteste vis til 1-0 til Real Madrid. På kanten af feltet ramte han bolden første gang hårdt med indersiden og sendte den hele vejen over i fjerneste målhjørne.

Efter en halv times spil gjorde Sergio Ramos det til 2-0 efter oplæg fra Eden Hazard. Godt fem minutter senere var det venstrebacken Marcelo, der hamrede en nedfaldsbold i kassen til 3-0.

Den 32-årige brasilianer satte sig efter scoringen på det ene knæ i sympati med igangværende protester mod racemæssig ulighed i USA.

Efter pausen tydede det på, at den lange coronapause begyndte at påvirke Real Madrid. I hvert fald gik holdet noget ned i kadence.

Målmand Thibaut Courtois måtte diske op med en flot redning efter knap en times spil, og på det efterfølgende hjørnespark ramte Eibar overliggeren.

Få minutter senere lå bolden så endelig i kassen bag Courtois, da Eibars Pedro Bigas med kroppen rettede en afslutning mod målet.

Annonce:

Resten af opgøret var der optræk til scoringer i begge ender af banen, men det endte 3-1 til værterne. Dermed holder Real Madrid fortsat trit med Barcelona i toppen af den bedste spanske fodboldrække.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: