Robert Skov hylder angriber efter vildt målshow

Robert Skov roser Andrej Kramaric, efter at kroaten scorede fire mål på udebane mod Borussia Dortmund

Robert Skov (til højre) løber over til Andrej Kramaric (til venstre) for at fejre en af kroatens fire scoringer. Foto: Ina Fassbender/Ritzau Scanpix
Robert Skov (til højre) løber over til Andrej Kramaric (til venstre) for at fejre en af kroatens fire scoringer. Foto: Ina Fassbender/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Den danske landsholdsspiller Robert Skov er dybt imponeret af sin holdkammerat Andrej Kramaric, der lørdag strålede med fire scoringer i Hoffenheims overraskende 4-0-sejr ude mod Borussia Dortmund i sidste spillerunde af Bundesligaen.

Det siger danskeren til Hoffenheims hjemmeside.

- Det var en klassekamp af Andrej. Vi er alle meget glade på hans vegne. Han har haft en vanskelig sæson personligt, men det gør en stor forskel for os, hver gang han er på banen, siger Robert Skov.

Silkeborgenseren mener, at Hoffenheim ligesom cifrene antyder var langt bedre end Dortmund, der ellers sluttede som nummer to i Bundesligaen.

- Man kunne se på banen, at vi ville vinde markant mere, end Dortmund ville det. Vi ønskede at sikre sjettepladsen, og det gjorde vi, siger Robert Skov.

Sjettepladsen udløser en plads i Europa League i næste sæson.

Den europæiske plads blev blandt andet sikret efter en fyring af cheftræner Alfred Schreuder i begyndelsen af juni. Med tidligere assistent og midlertidig cheftræner Matthias Kaltenbach ved roret hentede Hoffenheim tre sejre i fire kampe.

- Det ændrer altid dynamikken i en klub, når træneren bliver skiftet ud, og det hjalp os i slutningen af sæsonen, siger Robert Skov.

I løbet af sin første sæson i Bundesligaen har danskeren primært spillet venstre wingback, men sidste sæsons superligatopscorer er periodevist også brugt som højre kant. Han endte sæsonen med fire mål og ni måloplæg i 31 bundesligakampe.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind