Ronaldo er tilbage i Italien efter knap to måneders nedlukning

Cristiano Ronaldo ankom mandag til Torino med privatfly fra Madeira og skal nu i karantæne i 14 dage

Juventus begyndte mandag at teste sine spillere for coronasmitte på klubbens eget medicinske center. Sent mandag aften er Cristiano Ronaldo vendt tilbage til Italien efter flere ugers ophold på portugisisk ø. Foto: Massimo Pinca/Reuters
Juventus begyndte mandag at teste sine spillere for coronasmitte på klubbens eget medicinske center. Sent mandag aften er Cristiano Ronaldo vendt tilbage til Italien efter flere ugers ophold på portugisisk ø. Foto: Massimo Pinca/Reuters

Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo er efter næsten to måneders ophold i sit hjemland tilbage i Italien.

Portugiseren ankom til Torino i det nordlige Italien sent mandag aften i sit privatfly fra Madeira og skal nu i hjemmekarantæne i to uger.

Juventus har genindkaldt ti udenlandske spillere, efter at klubberne i Serie A mandag fik tilladelse til at genoptage individuel træning på deres anlæg.

Den 35-årige Ronaldo spillede sin seneste Serie A-kamp bag lukkede døre den 8. marts, da Juventus besejrede Inter 2-0. Derefter blev fodboldsæsonen suspenderet som følge af coronaviruspandemien.

Over 29.000 mennesker i Italien er døde som følge af virusset. Det viser en opgørelse fra Johns Hopkins University i USA natten til tirsdag.

Udbruddet er gået hårdest ud over det nordlige Italien og store bysamfund som Torino og Milano.

Efter opgøret mod Inter, som havde Christian Eriksen på banen i den sidste halve time, rejste Ronaldo hjem til Madeira for at være i nærheden af sin mor, som var blevet ramt af et slagtilfælde.

Det er endnu uvist, hvornår Juventus genoptager den normale træning. Holdet fører Serie A - et point foran Lazio - i jagten på det niende mesterskab i træk.

Klubben begyndte mandag at teste sine spillere på dets medicinske center i Torino. De første, som ankom, var Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado, Carlo Pinsoglio, Leonardo Bonucci og Aaron Ramsey, som alle bar ansigtsmasker.

Hollænderen Matthijs de Ligt og franskmanden Blaise Matuidi er endnu ikke ankommet, og angriberen Gonzalo Higuain er fortsat i Argentina for at være hos sin mor, der er syg.

Fredag deltog samtlige 20 Serie A-klubber i en afstemning, hvor alle bakkede op om, at sæsonen bør spilles færdig.

De italienske klubber håber via ligaforeningen, at sæsonen kan genoptages fra weekenden 13.-14. juni.