Sådan! Nu taler Nicklas Bendtner endelig

- Jeg er ikke kommet til Trondheim på grund af nattelivet, siger danskeren, der netop har sagt sine første ord til den hungrende norske presse

Hør om Bendtners skifte.

Taler han – eller taler han ikke?

Diskussionen har blæst gennem Rosenborgs gemakker siden træningskampen i søndags, hvor den tidligere danske landsholds-angriber troede, han ikke måtte sige noget – men hvor klubbens formand siden skar igennem og kontant konstaterede, at Rosenborg er en åben klub uden taleforbud.

Nærmest modsat: Med samtalepligt.

Derfor troppede Nicklas Bendtner kort efter kl. 14.00 op til pressetreff oven på sin første træning på norsk fjeld og affærdigede i vanlig charmerende stil drilske spørgsmål i forhold til måske kommende rutiner i det trønderske natteliv:

- Det er ikke derfor, jeg er her. Måske skulle vi tage nogle mere seriøse spørgsmål, svarede Tårnby-drengen iført tophue med påskriften ’SUPREME’, da han blev forsøgt afdriblet med en henvisning til den norske ski-legende Petter Northugs invitation til at blive en legende i det midtnorske natteliv.

- Jeg har haft tre træninger med holdet, og jeg ser en trup med et fint niveau. Personligt mangler jeg at bygge lidt på formen, men jeg skal nok være klar, når turneringen starter, sagde Nicklas Bendtner – der i givet fald kastes for de norske løver 2. april.

Se mødet med den norske presse:


Norsk presse var mødt relativt massivt frem til Rosenborgs træning – ikke mindst på grund af afvisningen søndag, da danskeren meddelte, han IKKE måtte tale med journalister i Marbella oven på Rosenborgs træningskamp mod det islandske hold.

Den misforståelse sneg danskeren sig elegant rundt om rent verbalt på egne og klubbens vegne:

- Jeg havde ikke en aftale om at tale med jer. Jeg er altid glad for at tale med pressen, og hvis vi har en aftale, så snakker jeg, forklarede Nicklas Bendtner efter træningen i Trondheim.

Den kan Ole Birk Olesen låne kvit og frit…

Forventningerne til Nicklas Bendtner er naturligvis voldsomme på et hold, der spås at skulle levere 70-80 scoringer i den kommende sæson. Og hvor mange af dem regner Bendtner selv med at plaffe ind?

- Jeg har naturligvis nogle personlige målsætninger, men dem tror jeg ikke, jeg siger til dig, affærdigede Nicklas Bendtner journalisten fra VG.

- Men det er da et fint pres på mig FOR mig, at folk forventer, jeg skal blive topscorer. Det ville da være dejligt, hvis det lykkes, sagde Nicklas Bendtner, som det heller ikke lykkedes at få på en rystetur efter en træning i det køligere vestnorske klima.

- Jeg er fra Danmark, og jeg har altid spillet i dårligt vejr med undtagelse af min tid i Italien!

TV: Her scorer Bendtner første mål til træning:

Se også: Ekspert: Bendtner er færdig på landsholdet

Se også: Stor mystik om Bendtner-mundkurv: Nu melder klubben klart ud

Se også: Scorer han igen? Bendtner flirter med langbenet teenage-skønhed

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Ronnie Schwartz: Vil gerne tilbage på niveau
Choknederlag: Liverpools super-stime stoppet af Swansea
Juventus vandt knebent mod Genoa
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen