Schmeichels klub også ramt

Flere spillere fra Leicester bliver holdt væk fra resten af holdet på grund af coronasymptomer

Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel spiller for Leicester, der har isoleret flere spillere fra resten af truppen på grund af symptomer på coronavirus. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel spiller for Leicester, der har isoleret flere spillere fra resten af truppen på grund af symptomer på coronavirus. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix

Flere spillere fra Premier League-klubben Leicester bliver holdt isoleret fra resten af holdet, efter at de har haft symptomer på coronavirus.

Det siger holdets manager, Brendan Rodgers, torsdag ifølge klubbens Twitter-profil.

- Vi har haft nogle få spillere, der har vist symptomer og tegn (på coronavirus, red.). Vi har fulgt procedurerne, og de er blevet holdt væk fra resten af holdet.

Manageren melder ikke noget om, hvilke spillere det drejer sig om fra truppen, der blandt andre tæller den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel.

Leicester skal efter planen møde Watford lørdag i Premier League. Den engelske liga har endnu ikke taget stilling til, om ligaen skal suspenderes eller spilles uden tilskuere.

Leicester ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Premier League og er fem point foran Chelsea.

Flere europæiske ligaer, herunder Superligaen, italienske Serie A og spanske Primera Division, har aflyst alle kampe de kommende to uger.

Flere spillere i Italien er blevet testet positiv for coronavirus. Blandt andre Juventus-spilleren Daniele Rugani.

Det har ifølge det italienske medie La Stampa fået konsekvenser for Christian Eriksen og Inter, der mødte netop Juventus søndag. Mediet skriver, at alle spillere og dommere fra kampen er kommet i karantæne.

Inter skrev onsdag aften på sin hjemmeside, at den vil følge de nødvendige procedurer uden at komme nærmere ind på, hvad det betyder.

Manchester City og Real Madrid er også udsat. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Corona udsætter CL-brag

Kasper Schmeichel skal spille lørdag mod Watford. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Premier League Schmeichel hylder Mette Frederiksen

Foto: Filippo Alfero - Juventus FC/Gertty Images Italiensk fodbold Juventus-stjerne testet positiv for coronavirus