Scorer 4 mio: Superliga-åbenbaring rykker til udlandet

Casper Nielsen slutter sig til Jonas Bager i Union Saint-Gilloise

Energi, hjerte og vilje er Casper Nielsens (i stribet) kendetegn. Nu udløser de kvaliteter fire millioner til OB. Foto: Lars Poulsen
Energi, hjerte og vilje er Casper Nielsens (i stribet) kendetegn. Nu udløser de kvaliteter fire millioner til OB. Foto: Lars Poulsen

OB-turen er slut for Casper Nielsen, der var en åbenbaring på fynboernes midtbane sidste sæson.

Fyens Stiftstidende kunne onsdag berette, at der var forhandlinger i gang omkring et skifte til Union Saint-Gilloise i Belgien, og da fynboerne senere på dagen spillede 1-1 i en testkamp mod Holstein Kiel, sad Casper Nielsen på tribunen.

Ekstra Bladet forstår, at lyntransferen nu er tæt på konklusion.

Casper Nielsen har spillet stærkt siden Jakob Michelsen overtog trænersædet i OB. Foto: Jens Dresling
Casper Nielsen har spillet stærkt siden Jakob Michelsen overtog trænersædet i OB. Foto: Jens Dresling

OB har accepteret en overgangssum på fire mio. kr. Beløbet skal ses i lyset af, at Casper Nielsen stod foran sit sidste år på sin aftale i Ådalen.

OB har tidligere haft en uheldig tilbøjelighed til at miste spillere ved kontraktudløb, som tilfældet var med både Rasmus Falk og senest Sten Michael Grytebust.

Den tendens bryder de med salget af Casper Nielsen, der kan lune sig på millionerne, men til gengæld efterlader salget et markant hul på den fynske midtbane, hvor Casper Nielsen var yderst fremtrædende i Jakob Michelsens første sæson i spidsen for klubben.

Casper Nielsen er torsdag fløjet til Belgien for at få de sidste detaljer i skiftet på plads.

Union Saint-Gilloise har hen over sommeren også lavet aftale med Randers FC's centerforsvarer Jonas Bager. Klubben hører til i næstbedste række i Belgien, men klubben ejes af Tony Bloom, der også står bag Premier League-klubben Brighton.

Derfor kan skiftet potentielt være en bagdør til et lukrativt skifte til England.

Samtidig er den belgiske liga et sted, der har stor bevågenhed fra udlandet, hvilket giver skiftet til anden klasse på de kanter mening.

Se også: FCK atter på Superliga-rov: Stortalent afløser Vavro

Se også: Storklub smider millioner i Danmark: Snupper stortalent

Se også: Klar med kassen: Italienere byder på Superliga-komet

På den økonomiske front taber Astralis i omegnen af 6,9 millioner. Det viser et regnskab. Foto: Jonas Olufson. E-Sport - 2. jul. 2019 - kl. 09:23 Stort millionunderskud hos dansk succeshold

26 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere