Skotsk talent i kæmpe brøler: Det værste tweet nogensinde?

Den skotske midtbanespiller Ryan Christie har netop skiftet fra Celtic til rivalerne fra Aberdeen FC for at opsøge mere spilletid. Men nu har det nådesløse internet fundet et ganske uheldigt tweet frem fra gemmerne

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Den skotske U21-landsholdsspiller Ryan Christie er havnet i en noget prekær og pinagtig situation efter sit nylige skifte fra mesterklubben Celtic til vicemestrene fra Aberdeen i den skotske Premiership.

Tilbage i 2012, da Ryan Christie spillede for Inverness Caledonian Thistles U17-hold, var han nemlig ude med en noget offensiv kommentar om sin fremtidige arbejdsgiver. Det skriver TV 2 Sport.

Den unge knægt skrev nemlig denne uheldige bemærkning på sin nu tidligere Twitter-profil, da Aberdeen FC i 2012 spillede mod Hibernian FC:

- Kom så, Hibernian. Jeg hader Aberdeen, skrev Ryan Christie, med hashtagget: sheepshaggingcunts.

Det grove hashtag tåler ikke en direkte oversættelse, men uhøftligt er det i hvert fald…

Ryan Christie i aktion for Celtic. Foto: All Over Press
Ryan Christie i aktion for Celtic. Foto: All Over Press
 

Siden det noget voldsomme udbrud har den nu 21-årige Ryan Christie valgt at slette sin Twitter-profil.

Men som de fleste nok ved, så går skarpe kommentarer og hånlige ytringer på de sociale medier sjældent tabt, uden at nogen tekniske genier får taget et snapshot først.

Og hvis ikke den skotske midtbanespiller har stukket piben helt ind, så har den i hvert fald fået en helt anden lyd, nu hvor skiftet til netop Aberdeen FC er blevet en realitet.

- Aberdeen var det eneste hold i Skotland, jeg ville skifte til, lyder det noget paradoksalt fra Ryan Christie til klubbens hjemmeside.

- Den måde klubben har forbedret sig gennem de seneste sæsoner har været helt formidabel, lyder det fra Ryan Christie til klubbens hjemmeside.

- Jeg har snakket en del i telefonen med Aberdeens manager (Derek McInnes, red.), og jeg har virkelig nydt at drøfte mit klubskifte med ham, og hvordan mit ophold skal udvikle sig i fremover.

- Han forsikrede mig om en ting eller to, og han har virkelig været god ved mig, siger han.

- Jeg er glad for at få en spiller af Ryans kvalitet til klubben, siger Aberdeen FC's manager, Derek McInnes, til klubbens hjemmeside.

- Vi vil gerne lave nogle tilføjelser i vinterens transfervindue - kvalitetsmæssige forstærkninger - og der er ingen tvivl om, at Ryan har talentet til at gøre en forskel i Aberdeen, siger han.

Ingen af parterne har formentlig lyst til at minde folk om Ryan Christies mere eller mindre skandaløse tweet, men internettet glemmer aldrig, det er stensikkert.

Ryan Christies låneaftale med Aberdeen FC udløber allerede til sommer ved udgangen af maj 2017.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere