Stor forvirring: UEFA i EM-kovending

Først skrev UEFA fredag, at EM-udskydelsen ikke ændrede på værtslande. Siden trak man artiklen tilbage

'Ingen anden udvej'. Så klar var beskeden og analysen fra Ekstra Bladets sportschef, da EM blev aflyst. Producer: Lasse Brøndal

Fredag kunne man på Det Europæiske Fodboldforbunds (UEFA) hjemmeside læse, at trods udskydelsen af EM til sommeren 2021 ville der ikke blive ændret på planerne for afvikling.

- Vi har tillid til at alle vore spillesteder vil forblive det samme og sikre, at turneringen forbliver tro mod sin oprindelige vision: Opsætte en europæisk-baseret begivenhed, der passer til EM's 60 års fødselsdag.

- Turneringen vil stadig hedde UEFA EURO 2020.

Det stemte ikke helt overens med, at formanden for Dansk Boldspil-Union (DBU), Jesper Møller, efter udskydelsen af slutrunden sagde, at han endnu ikke vidste, om København så kunne være vært.

Og noget kunne da også tyde på, at UEFA har været lige friske nok med udmeldingerne i artiklen, i forhold til hvad man ved på nuværende tidspunkt.

Artiklen er efterfølgende blevet fjernet fra UEFA's hjemmeside, ligesom tweetet, hvor man slog fast, at navnet stadig var Euro 2020, er væk.

I stedet skriver UEFA på Twitter:

- Vi undskylder for den tidligere fejl. For at gøre det klart: Der er endnu ikke truffet nogen beslutning om navnet på det udskudte EM til afholdelse i 2021.

Dermed er vi vist tilbage til, hvad vi også vidste for et par dage siden. EM 2020 skal spilles fra 11. juni til 11. juli i 2021.

Hvad slutrunden officielt kommer til at hedde, og hvor mange og hvilke lande, der ender med at lægge græs til, vides endnu ikke.

UEFA med ny EM-udmelding

Eriksen laver 'en Mette F': - Bliv nu hjemme

Blumes nye kærlighed - vild med ham i syv år

Fanget i Afrika: Wozniacki går i karantæne