Topscorer Ronaldo sørger for 2-0-sejr til Juventus

Juventus lå kortvarigt på syvendepladsen i Serie A, inden en sejr lørdag aften sendte holdet op som nummer to

Cristiano Ronaldo jubler her over sin anden scoring i lørdagens opgør mod Cagliari. Kampen endte med en 2-0-sejr til Juventus. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo jubler her over sin anden scoring i lørdagens opgør mod Cagliari. Kampen endte med en 2-0-sejr til Juventus. Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Den forsvarende italienske mester Juventus hentede lørdag aften tre vigtige point i den tætte topstrid i Serie A.

Med en 2-0-sejr hjemme over Cagliari kravler holdet op på andenpladsen i den bedste italienske fodboldrække med 16 point efter otte kampe.

Holdet, der kun havde vundet en af sine seneste fire Serie A-kampe inden kampen mod Cagliari, var kortvarigt helt nede på en uvant syvendeplads på grund af resultaterne i lørdagens tidligere kampe.

Cagliari ligger på 11.-pladsen med ti point efter otte kampe.

Som så ofte før var det den portugisiske profil Cristiano Ronaldo, der sørgede for målene i opgøret. Den 35-årige målmaskine scorede to gange i første halvleg, og det var nok til at tage en komfortabel sejr.

Første scoring kom efter et par små træk inde i feltet, som blev fulgt op af en resolut afslutning i det lange hjørne. Få minutter senere blev han dobbelt målscorer, da han reagerede hurtigt og flugtede et afrettet hjørnespark i mål.

Topscorerlisten i Serie A toppes nu af de aldrende profiler Ronaldo og AC Milans 39-årige Zlatan Ibrahimovic. De har begge scoret otte mål.

I lørdagens tidlige kamp vandt Lazio på udebane med 2-0 over Crotone efter scoringer af Ciro Immobile og Joaquín Correa.

Senere fik Spezia hjemme 0-0 mod Atalanta.

Den italienske Serie A toppes af AC Milan med 17 point.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+