Annonce:
Annonce:

Agent: Martin Pusic bliver i FC København

Martin Pusic bliver efter alt at dømme i FC København, selv om Ståle Solbakken har meldt ud, at han ikke indgår i planerne for foråret.

Pusic (tv.) har ikke opgivet FCK. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Pusic (tv.) har ikke opgivet FCK. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Før FC København drog på træningslejr til Dubai, meldte Ståle Solbakken ud, at fire spillere ikke var blevet tildelt en plads i flyet. Danny Amankwaa, Nicklas Røjkjær, Youssef Toutouh og Martin Pusic har alle fået besked på at finde en ny klub i dette transfervindue.

For de to førstnævnte er missionen lykkedes, mens fremtiden stadig mangler at falde på plads for Youssef Toutouh og Martin Pusic. Hvad angår Martin Pusic er der meget, der tyder på, at han ikke får en transfer på plads inden midnat onsdag.

Timeglasset er ved at løbe tør for sand, og angriberen har ikke noget på hånden.

Annonce:

- Der er jo stadlig lidt tid tilbage af transfervinduet, og jeg ved af erfaring, at det kan gå rigtig stærkt frem mod deadline, men udgangspunktet er, at Martin Pusic bliver i FC København. Det tror jeg godt, man kan regne med, at han gør, siger FCK-spillerens agent, Fredrik Risp, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Vi har fået nogle tilbud i løbet af januar, men der er ikke noget, der har været godt nok. Økonomisk har der været rigtig fine tilbud fra blandt andet Asien, men Martin har stadig ambitioner med sin karriere og vil gerne blive i Europa.

På papiret ligner det ikke nogen optimal løsning for Martin Pusic at blive i FC København. I og med at Ståle Solbakken har givet ham løbepas, indgår angriberen med al tydelighed ikke i planerne i foråret, så han skal næppe regne med ret meget - hvis overhovedet noget - spilletid i den sidste halvdel af sæsonen.

Martin Pusic vil dog ikke uden videre acceptere skriften på væggen.

Annonce:

- Det er klart, at der er hård konkurrence i en klub som FC København, og Martin ved også godt, at han står bagerst i køen, men han har ikke mistet troen på, at han kan spille en rolle for FCK i foråret. At blive i FCK er et klart bedre alternativ end de øvrige, der har budt sig i dette transfervindue, siger agenten.

FC København lod tidligere i transfervinduet Danny Amankwaa gå til Hearts uden en transfersum, og spørgsmålet er, hvorvidt løverne også er villige til at slippe Martin Pusic uden en kompensation.

Det ønsker agenten ikke at opklare.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det er et spørgsmål til Ståle Solbakken, lyder det fra Fredrik Risp.

Martin Pusic har fået spilletid i seks Superliga-kampe for FC København uden at komme på måltavlen. Han kom til de danske mestre mod slutningen af sommerens transfervindue, fordi Federico Santander gik i stykker.

Fik sparket af Ståle: Nu træner han med i ny klub

Iskold Ståle lader fire mand blive hjemme: - De er ikke med i vores planer

FCK-spiller siger nej til milliontilbud

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: