Barça-skifte tæt på - her er Neymars afløser

Ousmane Dembele er tæt på at kunne få lov til at tale med Barcelona, men der mangler lige en detalje om bonusser til Dortmund, inden det kan ske

Den spanske storklub FC Barcelona solgte tidligere på sommeren deres brasilianske spiller Neymar til PSG for rekordbeløbet 1,65 millarder kroner. Det har nærmest tvunget klubben ud i, at de skal finde nye profiler. Det kan blive en spiller som Dortmunds Ousmane Dembele.

Her skulle Barcelona og Dortmund nu nærme sig enighed. Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis med det passende navn Sport.

De har fra kilder, der er tæt på forhandlingerne nu fået meldninger om, at Dortmund har accepteret et bud på ca 750 millioner kroner, men det er umiddelbart ikke helt nok for dem. Den tyske klub ønsker nemlig også potentielt 230 millioner yderligere i bonusser for antal kampe, mål og titler.

Dembele i aktion mod AC Milan. Foto: AP
Dembele i aktion mod AC Milan. Foto: AP

Lige præcis her synes Barcelona, at det er en smule i overkanten, og de vil forsøge at forhandle dét beløb længere ned. Men uanset hvad, så nærmer der sig nok en transfer her.

Det er dog ikke den første, de får på plads efter Neymar-salget. Tidligere mandag blev Paulinho præstenteret som ny spiller i truppen for ca 300 millioner kroner.

Endelig er Liverpools Coutinho angiveligt også i søgelyset, og han har ikke fået meget spilletid hos sin engelske klub på det sidste, hvilket kan indikere, at et skifte er på vej.

Derfor skal Åge udtage 'bananhugget' - eller lade være!

'Pilen peger på Zanka'

Barça-stjerne afslører: Sådan forsøgte jeg at overtale Neymar

PL er tilbage! Et magtskifte fra London til Manchester?