Annonce:
Annonce:

Derfor skifter Fischer til FCK: 'Jeg har savnet at spille'

Viktor Fischer fortæller, at det ikke er på grund af VM i Rusland, at han er skiftet til FC København

Annonce:
Følg Fodbold

Landsholdsspilleren Viktor Fischer blev onsdag præsenteret som nyeste indkøb i FC København i Telia Parken.

Han fortæller, at interessen fra FC København allerede var der i sommer, men at skiftet først blev interessant i løbet af de seneste måneder.

- Jeg syntes, det var lidt for tidligt (at tage til FCK i sommer, red.), men det blev rigtig interessant i løbet af de seneste måneder, da jeg kunne mærke, at jeg ikke fik det ud af det i Mainz, som jeg gerne ville, siger Fischer.

- Jeg savnede at spille og vise, hvad jeg kan. Så kan man spørge, om det er min skyld, eller hvad det er, men jeg har ikke spillet nok, og jeg savner at spille.

På det seneste er det ikke blevet til meget spilletid for Viktor Fischer i Mainz, og med et VM til sommer i Rusland kunne man forestille sig, at det var en afgørende grund til, at han vender hjem til Danmark og Superligaen.

Men det afviser han dog.

Annonce:

- Jeg har læst flere steder, at VM er motivationen for mit skifte, men det er ikke sandt, siger den nye FCK-spiller.

- Jeg vil meget gerne med til VM ligesom samtlige alle andre danske fodboldspillere, men jeg har savnet at spille, og jeg har en kæmpe motivation for at spille, og det er grund nummer et.

Som lille dreng begyndte Viktor Fischer at spille fodbold i IF Lyseng. I ungdomsårene spillede han også for AGF og FC Midtjylland.

I 2011 skiftede Viktor Fischer til den hollandske storklub Ajax, hvor han spillede frem til 2016. Herefter blev det til en sæson i engelske Middlesbrough, inden han sidste sommer skiftede til Mainz.

Viktor Fischer har spillet 16 A-landskampe og scoret tre mål for Danmark. Derudover har han spillet 53 ungdomslandskampe på U16, U17, U19 og U21-landsholdet.

Den seneste A-landskamp spillede Viktor Fischer i september 2017, da Danmark vandt 4-1 ude over Armenien i VM-kvalifikationen. Han fik sin debut på A-landsholdet i november 2012.

Viktor Fischer og FC København har indgået en aftale på fem år.

Klart nej: Bendtner vender ryggen til Bordeaux

Kusk vender tilbage til AaB - og lægger hjemmeside ned

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: