Annonce:
Annonce:

DRAMA til det sidste: Her er transfervinduets største handler

Transfervinduet er lukket for denne gang - Ekstra Bladet giver dig overblikket over de vigtigste handler

Kylian Mbappe var centrum for det mest interessante skifte på transfervinduets sidste dag (Foto: PSG.fr)
Kylian Mbappe var centrum for det mest interessante skifte på transfervinduets sidste dag (Foto: PSG.fr)
Annonce:
Følg Fodbold

Se listen over alle bekræftede handler i bunden af artiklen

Sommerens transfervindue er lukket de fleste steder i Europa, og den såkaldte 'Deadline Day' bød på flere bemærkelsesværdige handler.

Mest interessant var det, at Monacos supertalent Kylian Mbappé valgte Paris Saint-Germain som sin nye klub. I første omgang på en lejeaftale, der formodes at blive vekslet til en permanent aftale efter denne sæson.

Liverpool stod for Englands største transfer, da de hentede Alex Oxlaide-Chamberlain i Arsenal, der til gengæld missede deres helt store mål Thomas Lemar fra Monaco.

Annonce:

Det manglende køb af den franske landsholdsspiller betød også, at Manchester City måtte skyde en hvid pil efter drømmen om at hente Alexis Sanchez til den blå del af Manchester. Han fortsætter således efter alt at dømme i Arsenal i den kommende sæson.

Nye kammerater til Eriksen
Hos Christian Eriksen og Tottenham var der også gang checkhæftet kort før lukketid. Fernando Llorente blev hentet i Swanset og fulgte således i fodsporene på Serge Aurier, der er hentet i Paris Saint-Germain som erstatning for Kyle Walker.

De engelske mestre fra Chelsea er i skrivende stund ved at færdiggøre et muligt indkøb af Danny Drinkwater i Leicester, mens Ross Barkley ifølge Sky Sport var blevet enig med London-klubben, men i sidste ende fik kolde fødder og returnerede til Everton.

Chelsea nåede dog at sikre sig Torinos Davide Zappacosta.

Rønnow glippede PL-skifte
I Danmark var der langt mellem de helt store handler, og den største historie handlede faktisk om en transfer, der ikke blev til noget. Brøndbys målmand Frederik Rønnow var længe på vej til engelske Crystal Palace, men handlen glippede til sidst, som du kan læse her.

Annonce:

AGF nåede derimod kort før lukketid at stjæle Helsingørs angriber Andre Riel, mens kriseramte Randers forstærkede sig med FCK's Bashkim Kadrii, der er lejet resten af sæsonen, og kantspilleren Vladimir Rodic.

Selvom transfervinduet officielt er lukket, så kan der muligvis dukke et par handler op i løbet af torsdag nat eller fredag morgen, når de bliver endeligt bekræftet

Det er også værd at bemærke, at det spanske og portugisiske transfervindue først lukker natten til lørdag, hvorfor de spanske klubber også kan handle spillere fredag. Også i lande, hvor transfervinduet er lukket.

Nedenfor kan du se et overblik over samtlige bekræftede transfers på transfervinduets sidste dag

Og her følger også et overblik over sommerens transfervindue i den danske Superliga

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: