Et spørgsmål om timer: Barcelona tæt på Liverpool-stjerne

Coutinho nærmer sig med hastige skridt et skifte til Barcelona, melder den catalanske avis, Sport

Neymar er fortid i Barcelona, og den spanske klub har indledt jagten på en afløser for den brasilianske superstjerne, som blev verdens dyreste fodboldspiller med sit skifte til Paris Saint-Germain.

Hans afløser kan blive landsmanden, Philippe Coutinho, som gennem længere tid er blevet rygtet til den spanske storklub. Nu intensiveres rygterne af den catalanske avis, Sport, som hævder, at det blot er et spørgsmål om timer, inden Philippe Coutinho kan kalde sig for Barcelona-spiller.

10.8980730e.jpg
Avisen skriver endvidere, at Barcelona har sendt en delegation til Liverpool, som i løbet af i dag skal forsøge at færdiggøre en handel med Liverpool. Den spanske storklub satser på at kunne præsentere den brasilianske landsholdsspiller senere i denne uge.

Liverpool har angiveligt givet grønt lys til at sælge den kreative midtbanespiller, som kan komme til at koste Barcelona over 100 millioner euro.

10.8980730g.jpg
Philippe Coutinho vil i givet fald blive Barcelonas tredje handel i dette transfervindue, hvor de har sikret sig Nelson Semedo fra Benfica og hentet Gerard Deulofeu tilbage fra Everton.

Se tre af de SMUKKESTE Coutinho-mål:

1.650.000.000 kroner: Så meget kan du få for én Neymar 

FCK-profil liker hooliganbilleder på sociale medier

De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen? 

Overblik: Her er PL-topklubbernes udfordringer