Farvel til FCK og AGF: Tidligere Superliga-topscorer skifter til rivaler

Martin Pusic fortsætter karrieren i AC Horsens, der har sikret sig angriberen på en fri transfer og udstyret ham med en toårig aftale

Martin Pusic bytter AGF ud med AC Horsens, der har sikret sig angriberen på en toårig aftale. Foto: Ernst van Norde
Martin Pusic bytter AGF ud med AC Horsens, der har sikret sig angriberen på en toårig aftale. Foto: Ernst van Norde
Følg Fodbold

Martin Pusic tager endnu en tur i Superliga-karusellen.

Søndag meddeler AC Horsens, at klubben har sikret sig den østrigske angriber og givet ham en toårig kontrakt.

Den 30-årige bomber spillede i foråret i AGF på en lejeaftale, der kom i hus, da Pusic ikke havde udsigt til meget spilletid i det sidste halve år af sin kontrakt-periode hos FC København.

I Aarhus-klubben gjorde angriberen sig bemærket med flere mål i slutningen af sæsonen, men i juni fortalte AGF-sportschef Peter Christiansen, at det ikke var usandsynligt at parterne ville gå hver til sit.

Sådan gik det, og dermed stod Pusic, som blev Superliga-topscorer for FC Midtjylland i 2015, pludselig ledig på markedet.

Det har AC Horsens nu udnyttet. Til stor begejstring for holdets cheftræner, Bo Henriksen, som er vild med sin nye angribers indstilling.

- Det er et kæmpe scoop, at tiltrække en spiller som Pusic til AC Horsens. Han har kvalitet og har scoret mål i alle de klubber, han har været i. Han har rutine, en vilje samt en sult efter at vise at han kan score mål. Samtidig har han en enorm vindermentalitet, hvilket er vigtigt for os, siger Henriksen til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv peger på de flotte resultater, AC Horsens leverede i forrige sæson, når han skal forklare valget af sin kommende arbejdsgiver.

- AC Horsens havde en flot sæson sidste år, hvilket viser, at holdet kvalitet hele vejen rundt. Jeg glæder mig til at bevise overfor klubben og mig selv, at jeg er den rigtige for dem og føler mig overbevist om at det er det rigtige valg i min karriere efter min snak med Bo og resten af trænerteamet, siger Pusic.

AC Horsens bliver østrigerens femte destination i Superlga-sammenhæng. Han indledte sin danske rundtur i Esbjerg og tog siden til FC Midtyjlland, FC København og AGF.

Brøndby-legende har undgået selfie-typer

AGF stjal FCM-træner: - Han viste mig Jakob Poulsens spark

Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

Analyse: Sådan står FCK efter Ståles hårdeste sommer

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind