FC Helsingør har afvist israelsk bud på forsvarsklippe

Daniel Segev Jørgensen er i søgelyset hos israelske Maccabi Netanya, men FC Helsingør har afvist et købstilbud på stopperen. Klubben vil nødigt afgive sine vigtige spillere så tæt på transferdeadline

FC Helsingørs træner, Christian Lønstrup, kan glæde sig over at have Daniel Sergev Jørgensen til rådighed, når Superligaen starter igen ind til videre. Foto:Ritzau Scanpix/Jens Dresling
FC Helsingørs træner, Christian Lønstrup, kan glæde sig over at have Daniel Sergev Jørgensen til rådighed, når Superligaen starter igen ind til videre. Foto:Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Efter 11 runder af Superliga-efteråret havde Daniel Segev Jørgensen endnu ikke spillet en eneste kamp, men fra runde 12 og frem blev han så fast mand på FC Helsingørs holdkort, at han kun i den sidste kamp startede på bænken.

Midtstopperen spillede sig med andre ord ind i varmen hos Christian Lønstrup, men cheftræneren er ikke den eneste, der fik øjnene op for Segev Jørgensen i efteråret. Det gjorde andre klubber også, særligt én.

FC Helsingørs administrerende direktør, Janus Kyhl, bekræfter over for tipsbladet.dk, at oprykkerne har afvist et købstilbud på den 26-årige forsvarsspiller.

- En klub har lagt et bud på Daniel Jørgensen, som vi har takket nej til. Vi står i en situation, hvor der skal meget tungtvejende grund til at sælge nogle af vores spillere. Med så kort tid tilbage af transfervinduet er det svært at gå ud og sælge så vigtig en spiller, siger Kyhl til tipsbladet.dk.

Tungtvejende grunde kunne være, medgiver, direktøren, at tilbuddet bliver så godt, at man ikke kan tillade sig at sige nej. Men Janus Kyhl og co. er ikke interesseret i at afgive deres spillere, især ikke dem, der har vundet trænerens gunst.

Det israelske medie sport5 skriver, at Maccabi Netanya er meget interesseret i Daniel Segev Jørgensen, der også har israelsk pas og derfor ikke vil tælle som udlænding i klubben. Det er samme Maccabi Netanya, som i sommer hentede Thomas Juel-Nielsen, men sagde farvel til ham to måneder senere.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger stemmer det, at Maccabi Netanya jagter Helsingør-stopperen, men Janus Kyhl er ikke meget for at be- eller afkræfte.

- Jeg kommenterer ikke på konkrete klubber. Men det er rigtig, at en klub er overordentligt interesseret i at hente Daniel Jørgensen, siger direktøren.

FC Helsingør er på nuværende tidspunkt på træningslejr i Tyrkiet, hvor holdet i går spillede 1-1 modslovakiske FC DAC 1904. Her startede Daniel Segev Jørgensen på banen.

Over 100 millioner for topscorer - FCM går efter vild transfer-rekord

Surrealistisk sæson: 'Aldrig så ekstremt i FCK før'
Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok
EN TIMES TV om Superliga-klubbernes transfervindue: Her bør FCK forstærke sig