FCM sælger nyindkøb efter 19 dage: Tjener stort millionbeløb

Dominick Drexler sælges videre til FC Köln i lynhandel for 34 mio. kr.

Dominick Drexler nåede at være FC Midtjylland-spiller i 19 dage - nu bliver han solgt. Foto: All Over Press
Dominick Drexler nåede at være FC Midtjylland-spiller i 19 dage - nu bliver han solgt. Foto: All Over Press

Alt, de rører ved, bliver åbenbart til guld hos FC Midtjylland for tiden.

Købet af tyske Dominick Drexler viser sig nu at udløse en øjeblikkelig kæmpegevinst.

Ekstra Bladet forstår, at den eftertragtede tyske midtbane-stjerne er på vej videre til Bundesliga-nedrykkerne FC Köln.

19 dage efter Drexler første gang trådte ind ad døren i FC Midtjylland, er han nu fortid. Og for den gæsteoptræden har FC Midtjylland scoret en voldsom profit på 16 mio. kr.

Ifølge Ekstra Bladets kilder i Tyskland er der enighed om en salgspris på 34 mio. kr.  -  4,5 mio. euro.

I første omgang købte FC Midtjylland Dominick Drexler for 18 mio. kr. i Holstein KIel. Den handel blev offentliggjort i dagene, lige efter mesterskabet blev sikret.

Dominick Drexler var udset til at være det offensive omdrejningspunkt hos FC Midtjylland. Den rolle havde han udfyldt med stor succes i Holstein Kiel, som han var tæt på at sikre oprykning til Bundesligaen.

Derfor er det også en økonomisk gevinst, som FC Midtjylland tager i mod med en tåre i øjenkrogen, da forventningerne til, hvad Dominick Drexler kunne udrette i Superligaen, var tårnhøje.

Tyskeren fortrød imidlertid sit skifte til FC Midtjylland, da det gik op for ham, hvor stor interesse der var for ham i hjemlandet - og da det stod klart, så havde FC Midtjylland ikke mange andre muligheder end at sælge, når buddet viste sig godt nok.

Umiddelbart har ulvene ikke et alternativ til Dominick Drexler linet op, og på den led er salget et stort minus for klubbens planer denne sæson.

Brøndby og FC Midtjylland bliver to af de hold, der skal kæmpe med om guldet denne sæson, mener Stig Tøfting. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

Dominick Drexler er havnet i en speciel situation. Større klubber end FC Midtjylland vil have ham tilbage til Tyskland. Foto: All Over Press FC Midtjylland FCM bekræfter bizar situation: Større klubber vil have nyindkøb

FC Midtjylland Mestrene køber stort i Tyskland: Henter Mukhtar Light

137 kommentarer
Vis kommentarer