Fik debut som 17-årig: Nu bytter han Barcelona ud med Premier League

Det er lykkedes Barcelona og Watford at blive enige om en aftale, der betyder, at Gerard Deulofeu nu officielt kan kalde sig spiller hos Watford, efter at have været lejet ud til klubben siden i vinters

Den spanske kantspiller Gerard Deulofeu forlader nu definitivt FC Barcelona, efter at have tilbragt anden halvdel af sidste sæson i Watford på en lejeaftale. 

De to klubber er ifølge FC Barcelonas hjemmeside nået til enighed om en aftale, der betyder at Watford skal smide lige under 97 millioner kroner for at få Deulofeu permanent til klubben

Aftalen betyder desuden, at Barcelona vil modtage en procentdel af salget, hvis Watford en dag beslutter sig for at sælge Deulofeu videre.

Den catalanske kantspiller begyndte sin karriere hos akademiet i Barcelona, da han var blot ni år gammel, og otte år senere debuterede han for klubbens b-hold.

Senere i den sæson, i en alder af blot 17 år, fik Deulofeu endelig sin debut for Barcelonas førstehold, men en helt fast plads blev det aldrig til for den nu 24-årige spanier.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gerard Deulofeu (til venstre) i fysisk kamp mod Cuco Martina fra Everton, hvor Deulofeu tilbragte to sæsoner. Foto: Jonathan Brady/PA/AP
Gerard Deulofeu (til venstre) i fysisk kamp mod Cuco Martina fra Everton, hvor Deulofeu tilbragte to sæsoner. Foto: Jonathan Brady/PA/AP
 

Derfor blev han i 2013 udlejet til Everton, hvor det lykkedes ham at tilkæmpe sig en plads, hvor han fik mere spilletid. 37 Premier League-kampe blev det i alt til for Deulofeu i Everton.

Som 20-årig blev Deulofeu atter hentet hjem til Spanien, hvor han officielt var Barcelona-spiller, men var udlejet til Sevilla FC.

Et år senere skiftede han tilbage til Everton, men denne gang på en officiel kontrakt, hvorefter han skiftede til italienske AC Milan.

I Milan spillede han så godt, at Barcelona besluttede sig for at hente ham tilbage endnu en gang. Her nåede han at spille 17 kampe, inden han blev udlejet til Watford i sæsonens vinter-transfer.

Messi og co. rystet af sex-sag før VM
Lurer nyt kæmpe-salg? Europæisk mesterklub vild med FCM-stjerne
Nu svarer fodboldboss på voldsomme anklager: - Det er løgn!

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.