Her er Midtjyllands afløser for Sørloth

Den 20-årige angriber Artem Dovbyk skifter til FC Midtjylland på en fri transfer og en kontrakt til 2022

DUBAI (Ekstra Bladet): Så har FC Midtjylland fundet erstatning for Alexander Sørloth.

Det bliver den 20-årige ukrainer Artem Dovbyk, der skal udfylde de store og dyre, norske sko. Dovbyk kommer til FC Midtjylland på en fri transfer og har fået en kontrakt på fire og et halvt års varighed.

- Det er en stor, stærk angriber, der i statur sagtens kunne minde om Alexander Sørloth. Han er dygtig med ryggen mod mål, og han scorede 12 mål i 12 kampe i den næstbedste ukarineske række sidste år, siger Svend Graversen.

Navnet Artem Dovbyk vækker næppe klang rundt om i de midtjyske stuer, men har optrådt på diverse U-landshold i Ukraine og Dovbyk har allerede været indkaldt til det ukrainske A-landshold.

Den 20-årige ukrainer er desuden kåret til det største ungdomstalent i ukrainsk fodbold.

- Vi er utrolig glade for, at Artem har valgt os, for han havde masser af andre muligheder. Vi blev opmærksom på muligheden med Artem sent i vinduet, da vi troede, han ville tage til en større liga.

- Han skal selvfølgelig bruge noget tid, men vi tror på, han bliver en stor succes i Fc Midtjylland, siger Svend Graversen til Ekstra Bladet i Dubai, inden sportsdirektøren igen luskede op på sit hotelværelse for at sikre sig, de sidste formaliteter går på plads med salget af Alexander Sørloth.

FC Midtjylland dropper Bendtner-rival

Tottenham henter brasiliansk stjerne i PSG

Overblik: Her er alle Superliga-handlerne