Kæmpe nedtur: Operation koster stort klubskifte

Bayern München går glip af ønskespiller

Foto. Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto. Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tyske landsholdsangriber Leroy Sanés skifte fra Manchester City til Bayern München er sparket til hjørne.

Eller rettere endt på operationsbordet.

Den knæskade, som Leroy Sané pådrog sig i Community Shield-kampen mod Liverpool, er i følge Manchester Citys hjemmeside en skade på det forreste korsbånd.

Hvor slemt skaden vides ikke, men der er formentligt tale om en pause på mindst tre måneder, men det kan sagtens ende med et halvt år eller mere.

City-træner 'Pep' Guardiola spår en pause på minimum 6-7 måneder.

Selv om Bayern München ikke har sagt det lige ud, er et køb af Leroy Sané stillet i bero.

- Han er Manchester City-spiller og vi kommenterer ikke på en spiller, der er på kontrakt i en anden klub. Jeg er ked af det -- meget ked af det, har Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic været ude at sige.

Sportsdirekttør har de seneste uger arbejdet hårdt på at få et skifte på plads og blev af samme grund hjemme fra en turne i USA.

Uheldet har bragt Manchester City i en slem pine, fordi mestrene nåede ikke at finde en erstatning på sidstedagen i transfervinduet.

De engelske mestre har til den nye sæson købt to spillere i Juventus, men hverken spanieren Rodri eller portugisiske Cancelo er kantspiller, da de er henholdsvis midtbane og højre back.

Emmanuel Petit var også en populær mand udenfor banen. Foto: Lars Poulsen Premier League - Han ville have mig til at lave ting med sin kone

Deco og Ronaldinho i en af mange stjernestunder sammen i Barcelona-trøjen. Foto: Manu Fernandez/AP/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Grove anklager: Mega-stjerner var fulde til træning

2 kommentarer
Vis kommentarer