Martin Pusic skifter fra FC København til AGF

Martin Pusic skifter til AGF for resten af sæsonen efter blot et halvt år som FC København-spiller

Angriberen Martin Pusic skifter fra mesterklubben FC København til AGF.

Det meddeler begge klubber lige efter deadline på vinterens transfervindue.

AGF har givet Pusic en kontrakt gældende for resten af sæsonen.

Pusic, der tidligere scorede mål på samlebånd for især Esbjerg, men også FC Midtjylland, slog aldrig igennem i FCK, hvor det blot blev til et halvt år.

- Vi hentede Pusic ind kort før sommerens transferdeadline som boksangriber, da Federico Santander blev langtidsskadet, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

- Martin var uheldig med nogle skader i den periode, han havde til at vise sig frem i, inden Federico kom tilbage, så derfor blev det ikke til så mange kampe, som både han og vi havde forventet.

- Nu har vi fundet en løsning, så han kan komme til at spille fodbold, og vi har de angribere, vi skal bruge i truppen her i foråret, siger FCK-træneren.

Martin Pusic er ny mand i AGF. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Martin Pusic er ny mand i AGF. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Nu går turen til AGF, som tirsdag sagde farvel til angriberen Morten "Duncan" Rasmussen.

- Martin har tidligere bevist sit værd som en veltestet og dygtig angriber i Alka Superligaen, og jeg tror, at alle kender Martins kvaliteter som angriber, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

- Han er fysisk stærk, arbejdsom, dedikeret og en dygtig afslutter. Så vi ser meget frem til at se Martin i den hvide trøje.

Martin Pusic blev superligatopscorer i sæsonen 2014/15.

Artem Dovbyk er ny angriber i FC Midtjylland. Foto: Oleksandr Prykhodko/All Over Press Transfer Her er Midtjyllands afløser for Sørloth

Viktor Fischer i hopla i Parken. Foto: Jakob Jørgensen Allan Olsen Vanvittigt imponerende: De sprænger Superliga-rammerne

Brøndby-anfører Johan Larsson erkender, at Oscar-skandalen var svær at komme over. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

1 kommentar
Vis kommentarer