Missede Premier League-skifte: Rønnow tager bladet fra munden

Frederik Rønnow fik tæt på transferdeadline et bud fra Premier League-klubben Crystal Palace, men det endte ud med, at spilleren fortsatte i Brøndby. Nu ser målmanden tilbage på et døgn, der kunne have sendt ham over Nordsøen

Et par timer inden transfervinduet lukkede fik Ekstra Bladet en snak med Troels Bech omkrin et eventuelt Rønnow-skift. Bech brugte dog ikke aftenen på transfer...

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Brøndbys Frederik Rønnow var i går tæt på et skifte til Premier League-klubben Crystal Palace, men det endte i stedet med at keeperen blev i Superligaen. Nu fortæller han selv om, at han opleveded det som en ret enestående mulighed.

Det gjorde han i forbindelse med Danmarks kamp mod Polen i Parken, der endte med 4-0.

- Der var en stor mulighed i går, men det blev ikke til noget, og nu er det Brøndby, og nu handler det om at spille fodbold. Nu er der en afklaring på det hele, og det tror jeg er det vigtigste for mig. Nu skal jeg spille fodbold igen og forhåbentlig ikke tænke så meget over, hvad der skal ske i fremtiden, siger Rønnow og tilføjer:

-Jeg tror, det er meget naturligt, at man tænker over, hvad der skal ske, og selvfølgelig havde Premier League været spændende. At sige andet er dumt, lyder det fra Frederik Rønnow.

Selv opfatter Frederik Rønnow sig nu som afklaret i forhold til, hvad der nu skal ske med ham fremadrettet.

- Der er jo ikke noget at gøre. Jeg kan kun sige, at det var en stor mulighed. Det er selvfølgelig sådan en, som man håber på. Men jeg kan jo hverken gøre til eller fra nu. Det handler bare om at lægge det her på hylden, og så skal jeg fokusere på at spille fodbold.

Endelig slutter han af med at konstatere, at tilbuddet kom meget sent, hvilket nok gjorde det sværere at få handlen på plads mellem alle parter.

Raser over milliard-tricket: Det stinker