Neymar er utilfreds: Lucas Moura nærmer sig Tottenham-skifte

Neymar er ikke tilfreds med, at Lucas Moura forlader Paris Saint-Germain

Neymar er stærkt utilfreds med salget af landsmanden Lucas Moura. Foto: AP
Neymar er stærkt utilfreds med salget af landsmanden Lucas Moura. Foto: AP

Det ser ud til, at Lucas Moura inden længe bliver præsenteret hos Tottenham, som betaler i omegnen af 212 millioner kroner for den brasilianske kantspiller, som forlader Paris Saint-Germain, hvor han på det seneste ikke har spillet en stor rolle.

Det er noget, som irriterer Paris Saint-Germains helt store stjerne, Neymar. Han mener, at Lucas Moura burde have spillet mere for den franske storklub, og han er ked af, at landsmanden nu forlader klubben.

- Jeg er ked af det, fordi han er en god ven - en kvalitetsspiller, som blev brugt ganske lidt. Jeg synes, at det er rigtig unfair. Han er min bror i fodboldverdenen. Jeg ønsker ham alt det bedste. Uanset hvor han skal hen, håber jeg, at han vil score mange mål og vende tilbage på det brasilianske landshold, sagde Neymar efter tirsdagens pokalkamp mod Rennes ifølge Get French Football News.

- Han er en ven. Han er en med meget kvalitet, og han kunne være blevet brugt meget mere her – det er jeg sikker på. Men jeg er ikke ham, der styrer holdet, eller PSG-ejer. Ifølge mig skulle han aldrig have forladt Paris.

FCMs vanvittige millionhandel nærmer sig: Angriber til lægetjek

Daley Blind nærmer sig United-exit

Jagter Bendtner: 'Vi arbejder på det'

Mølby: Chelseas angriberjagt ligner en joke