Annonce:
Annonce:

Nyt transfer-brag i Superligaen: Han bliver Danmarks dyreste teenager

18-årige Andreas Poulsen bliver den dyreste danske teenager nogen sinde, når han forlader FC Midtjylland til fordel for Borussia Mönchengladbach

Andreas Poulsen (i sort) bliver solgt for 34 mio. kr. til Borussia Mönchengladbach. Foto: Anders Brohus
Andreas Poulsen (i sort) bliver solgt for 34 mio. kr. til Borussia Mönchengladbach. Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Fodbold

FC Midtjylland gør det igen. Scorer kassen på et vildt spillersalg.

Denne gang stryger mestrene 34 mio. kr. ned i kassen.

Stortalentet Andreas Poulsen skifter ifølge tyske kilder inden for den kommende uge til den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach efter FC Midtjylland sent torsdag aften accepterede tyskernes tilbud.

Dermed får Borussia Mönchengladbach omsider papir på det store danske forsvarstalent, som klubben har jagtet det seneste år.

Andreas Poulsen er blot 18 år, og han har knapt nok etableret sig på FC Midtjyllands mandskab. Han fik debut i 2016, og fik blot otte kampe fra start i guldsæsonen, hvor Marc Dal Hende sad tungt på pladsen i venstre side.

Det er med andre ord en spiller med mindre end ti Superliga-starter og blot 907 minutter på topniveau, som ulvene nu skiller sig af med for gigantiske 34 millioner kroner. Dertil kommer klausuler for yderligere 15 mio. kr. betinget af antal kampe.

Annonce:

Salget giver god mening for FC Midtjylland oven på mesterskabet. Andreas Poulsens muligheder for at slå igennem inden for kort tid virker begrænsede før et efterår, hvor ulvene satser hårdt på europæisk succes, lige som pladsen i toppen af Superligaen skal bevares.

Og set i et større perspektiv er buddet på Andreas Poulsen så stort, at det er vanskeligt at forestille sig et højere bud inden for en overskuelig fremtid.

Andreas Poulsen tordner nemlig ind som den dyreste danske teenager nogen sinde... FC Nordsjællands salg af den tyrkiske landsholdsspiller Emre Mor er den dyreste teenager solgt fra Superligaen.

- Jeg prøver bare at holde fokus det rigtige sted. Jeg kan ikke rigtig gøre alverden ved, hvad to klubber bliver enige om, sagde Andreas Poulsen i forbindelse med træningsstarten i FC Midtjylland i dag.

Et træningspas som sendte et klart signal om det forestående skifte, da Andreas Poulsen måtte stå over med 'en skade.'

Annonce:

- Jeg har været rigtig glad for den seneste sæson. Jeg er 18 år og har fået 12 kampe på vej mod et mesterskab. Det har betydet enormt for mig, at få lov til at yde et bidrag til det. Hvornår det rigtige tidspunkt så er til at tage det næste skridt... nu må vi se hvad der sker, sagde Andreas Poulsen, der ikke vil komme ind på sine konkrete muligheder, men han lægger ikke skjul på sin holdning til Borussia Mönchengladbach..

- Jeg er stolt over, at sådan en klub kigger på mig. De har efterhånden fulgt mig længe, og det er et stort for mig, siger Andreas Poulsen

- Det er en rigtig god klub, som tror på de unge, og det er klart, at det betyder meget for en spillers udvikling... hvis det er en mulighed, tilføjer han med et skævt smil.

GULD-TV: 40 minutter om FC Midtjyllands vej til succes

Lurer nyt kæmpe-salg? Europæisk mesterklub vild med FCM-stjerne

Vil smadre klubrekorden for dansker: 'Der er stor interesse for ham'

FCM afviser avis-historie: Vi er ikke tæt på stortalent-salg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: