Officielt: SønderjyskE udlejer Marfelt til Sparta Rotterdam

Forsvarsspilleren, Nicholas Marfelt, er med øjeblikkelig virkning udlejet til hollandske Sparta Rotterdam

SønderjyskEs Nicholas Marfelt og FC Nordsjællands Stanislav Lobotka. Foto: Jens Dresling
SønderjyskEs Nicholas Marfelt og FC Nordsjællands Stanislav Lobotka. Foto: Jens Dresling

Nicholas Marfelt er blevet udlejet til Sparta Rotterdam i en aftale, der løber resten af den indeværende sæson. Spilleren kunne ikke blive garanteret en startplads på SønderjyskE's mandskab, og derfor føler sportschefen, Hans Jørgen Haysen, at man har fundet den bedste løsning til Nicholas Marfelt.

-Vi har haft flere samtaler med Nicholas Marfelt, som gerne ville spille fast og vi syntes også at det gav god mening, at han kunne spille mere kontinuerligt på et højt niveau i Sparta Rotterdam. Han får mulighed for at bygge mere på sit spil, og kan komme endnu stærkere tilbage til næste sommer. Vi ønsker ham held og lykke med de spændende udfordringer i Holland, siger Hans Jørgen Haysen til SønderjyskE's hjemmeside.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Den 22-årige back fik for første gang fuld spilletid i SønderjyskE';s opgør imod Lyngby, der endte 1-1. I efterårssæsonens andre kampe har han enten været at finde på bænken i hele kampen eller er blevet indskiftet sent i anden halvleg.

SønderjyskE købte Nicholas Marfelt hos FC Helsingør, da klubben var i 1. division. Handlen blev gennemført i vinters, men nu har SønderjyskE besluttet sig for at leje Nicholas Marfelt ud til Sparta Rotterdam, der kan tørne ud i Æresdivision i Holland.

Skubbet ud i Superliga-kulden: Nu skifter dansk talent til Holland

Fantastisk Pavlovic-projektil reddede FCK

Grim skade stjæler opmærksomhed i flot comeback