Officielt: Swansea lejer Renato Sanches

Bayern Münchens Renato Sanches skal i denne sæson tørne ud for Swansea i Premier League, der har lejet ham frem til sommeren 2018

Renato Sanches har slået igennem på Portugals midtbane, men ikke Bayern Münchens. Nu får han chance hos Swansea. Foto: TV3 Sport
Renato Sanches har slået igennem på Portugals midtbane, men ikke Bayern Münchens. Nu får han chance hos Swansea. Foto: TV3 Sport

Bayern Münchens Renato Sanches skifter fra den tyske mesterklub til Swansea på en lejeaftale. Det skriver Premier League-klubben på sin officielle hjemmeside.

Det kommer efter et transfervindue, hvor den portugisiske landsholdspiller i flere omgange har været rygtet til flere andre klubber, men det er altså Swansea, der har kunne lokke offensivspilleren til klubben.

Papirarbejdet er ifølge klubben selv kommet på plads, mens spilleren har været afsted med Portugals landshold, og aftalen lyder på et lejeophold for resten af sæsonen, hvor han kommer til at spille under en manager, som han kender ganske godt.

Swansea-bossen Paul Clement var nemlig assisterende manager i Bayern i sidste sæson, hvor han altså må have fået et godt forhold til Renato Sanches, der kom til den tyske klub i sidste sæson for 222 millioner kroner fra Benfica.

I sidste sæson lykkedes det for Renato Sanches at være med i 26 kampe for det tyske storhold, hvor han hjalp dem frem til det tyske mesterskab, der var deres fem mesterskab på stribe. Nu handler det så i stedet om Premier League for portugiseren. I sidste sommer blev han desuden kåret som bedste unge spiller ved EM i 2016.

Endelig har Swansea lavet et lidt sjovt tweet om skiftet.

Tottenham gafler Aurier i PSG

Dagens første kæmpe-transfer bekræftet

Kasper Schmeichel bliver i Leicester City

Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.