Annonce:
Annonce:

Over 100 millioner for topscorer - FCM går efter vild transfer-rekord

Crystal Palace skal stampe op med 15 millioner euro for Alexander Sørloth

Annonce:
Følg Fodbold

FC Midtjylland forsøger at afværge en vinter-transfer til Alexander Sørloth.

Men vælger Crystal Palace at optrappe jagten på den norske bomber, så har Superligaens tophold ifølge Ekstra Bladets oplysninger nu fastsat en pris internt, som udløser et ja.

15 millioner euro!

112,5 millioner kroner...!

Ulvene vil have en sum, der ikke alene vil være transfer-rekord for en dansk klub. De vil formeligt smadre FCK's rekord fra Andreas Cornelius' overgang til Cardiff på 75 mio. kr. ved at overgå den pris med 50 procemt.

FC Midtjylland forsøger at lukrere på, at Crystal Palace er desperate efter en angriber. London-klubben har to gange inden for få dage budt på nordmanden.

Fra syv mio. euro til ti mio.

Sørloth er eftertragtet i det engelske. Foto: Tariq Mikkel Khan
Sørloth er eftertragtet i det engelske. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

En prisstigning på mere end 40 procent.

Følger Crystal Palace det mønster, så kan prisen hurtigt komme op på de ønskede 15 mio. euro.

Annonce:

Et andet vigtigt element skal forbedres, hvis ulvene skal tilsidesætte guld-ambitionerne og tage guldet i kolde kontanter.

De to første bud fra englænderne har kun ligget på fem mio. euro kontant. Resten af beløbet har været bundet op på præstations-betingede elementer. Tilmed på betingelser som ikke virker særligt realistiske set med FCM-øjne.

Crystal Palace skal være villige til at lægge langt flere penge i kontanter for, at handlen bliver en realitet.

Alexander Sørloth skiftede i sommer fra Groningen for tre mio. kr.

* * *

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Steinlein afviser Sørloth-salg

DUBAI (Ekstra Bladet): Den engelske Premier League-klub Crystal Palace mangler en angriber med mål i støvlerne, og valget er faldet på norske Alexander Sørloth, der i disse dage er med FC Midtjylland på træningslejr i Dubai.

BT kunne mandag aften afsløre interesse fra Crystal Palace, og Ekstra Bladets kilder bekræfter, at London-klubben har budt stort på den norske angriber.

Annonce:

Men London-klubbens bestræbelser på at sikre sig Alexander Sørloth, som bragede igennem lydmuren i FC Midtjyllands 3-4-3-system i efteråret, virker til at være forgæves, for de midtjyske købmænd afviser hårdnakket, at man er tæt på at sælge sin angriber.

- Alex er ikke på vej ud ad døren, for vi har sagt nej, og det er bare at fortsætte med at sige nej, så sker der jo ikke noget, siger FCM-direktør Claus Steinlein til Ekstra Bladet fra Dubai inden midtjydernes formiddagstræning.

- Vi er så tæt på transfer deadline, at der skal noget helt ekstraordinært til, før vi overhovedet vil overveje at sælge, så lige nu er der ikke tvivl overhovedet. Alex bliver her, fastslår Steinlein, inden kræmmeren kommer op i ham:

- Der er selvfølgelig altid en grænse, men det er ikke noget, som vi spekulerer over nu, for vi vil strække os langt for at holde på Alex i mesterskabskampen.

Annonce:

Crystal Palace bød på den norske FCM-angriber inden weekenden og var villige til at betale fem mio. euro her og nu, og så kom der yderligere bonusser baseret på Sørloths præstationer på to mio. euro. En samlet pakke til 52,5 mio. kr.

Manager Roy Hodgson har siden hævet buddet til ti mio. euro, men det er stadig kun de første fem mio., der er garanteret. Resten er hægtet op på præstations-betingede bonusser.

Det er derfor, at FCM ikke har haft nogen betænkeligheder ved at afvise alle tilnærmelserne fra London. Altså indtil videre.

Kæmpe stjerneregn over Brøndby og FCM: Her er favoritten til guldet

Transfergys hos FCM: Premier League-klub smider gigant-bud

FCM helt til tops: Smadrede håbløse Randers!

Fra skrot til slot: Jubler også over sommerens bedste indkøb

Sommerens 10 bedste og 10 værste indkøb

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: