PL-klub lejer 19-årig United-spiller

Crystal Palace og Manchester United er blevet enige om en et-årig lejeaftale for Timothy Fosu-Mensah

Timothy Fosu-Mensah til venstre her i kamp mod Eriksen. Nu skifter han til Crystal Palace. Foto: AP
Timothy Fosu-Mensah til venstre her i kamp mod Eriksen. Nu skifter han til Crystal Palace. Foto: AP

Kæmpe skandale: Nu suspenderer storklubben forsvundet stjerne

Crystal Palace oplyser på sin hjemmeside, at man har hentet den 19-årige forsvarsspiller på en lejeaftale, som gælder hele sæsonen.

Fosu-Mensah får tildelt trøje nummer 24, og en endnu en tilgang, som kan spille en række positioner på tværs af forsvaret og midtbanen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den hollandske U-21-landsholdsspiller har spillet 21 kampe for Manchester United, heraf en var af disse mod netop Crystal Palace på Premier Leagues sidste spilledag i sidste sæson.

- Manageren ønskede at hente mig til Crystal Palace, og det stod hurtigt klart, at han ville gøre mig til en del af holdet, hvilket, som spiller, giver dig en god følelse med det samme. Nu skal jeg betale tilliden tilbage med nogle gode præstationer, siger Timothy Fosu-Mensah om skiftet og uddyber:

- Jeg er kun 19 år og har stadig meget at lære, og derfor er muligheden for at få flere kampe godt for min videre udvikling.

Klubbens hollandske manager, Frank de Boer, er ligeledes tilfreds med at blive genforenet med den tidligere Ajax-spiller.

- Jeg ser ham som højre midterforsvarer i vores system, men han kan også spille back i vores 433-system, siger Frank de Boer.

Crystal Palace begynder Premier League-sæsonen hjemme mod nyoprykkede Huddersfield på lørdag kl. 16.00.

Transfer-krigen fortsætter: Afviser nyt kæmpe-bud på superstjernen