Rygtet der ikke vil dø: Zlatan på vej til ny klub

Ifølge ESPN arbejder LA Galaxy hårdt på at hente Zlatan Ibrahimovic til MLS. Svenskerens fremtid i Manchester United er uvis efter Alexis Sánchez' ankomst til Old Trafford

Zlatan Ibrahimovic kan være på vej mod et skifte til den amerikanske MLS-liga. I hvert fald hvis man skal tro ESPN.

Det amerikanske medie skriver, at LA Galaxy nærmer sig den 36-årige svenske superstjerne. Endnu er ingen aftale på plads, men ifølge ESPN er det tættere på end nogensinde før.

Den amerikanske klub har tidligere vist stor interesse for Zlatan, men svenskerens knæskade tilbage i april betød, at flirten blev sat på standby.

Nu er den tilsyneladende genoptaget, og Zlatans fremtid i Manchester United virker da også meget uvis efter superstjernen Alexis Sánchez’ ankomst til Old Trafford tidligere på måneden.

Zlatan Ibrahimovic har fået seks kampe for Manchester United i denne sæson, men på grund af en skade har han ikke spillet i 2018.

Han forventes at genoptage træningen i næste uge, men spørgsmålet er, om Mourinho overhovedet kan finde en plads til ham på United-holdet.

En talsperson fra Galaxy siger til LA Times, at der bare er tale om et rygte, men for klubben fra den amerikanske vestkyst ville det være en drøm at kunne præsentere Zlatan.

- Vi har et fantastisk forhold til Zlatan og hans agent. Han elsker vores klub, og han elsker Los Angeles. Vores dør er åben for sådan en spiller, sagde LA Galaxys præsident, Chris Klein, til klubbens hjemmeside i sommer.

Zlatan Ibrahimovics aftale med Manchester United udløber efter denne sæson, og på mandagens pressekonference sagde manager José Mourinho, at han var indstillet på at hjælpe svenskeren, hvis han vil væk:

- Han har ikke sagt noget til mig, men hvis det (rygtet om USA, red.) er sandt, og han ønsker en fremtid i en anden klub i et andet land, så er vi her for at hjælpe og skabe forudsætningerne for, at det kan ske - ikke for at gøre livet svært for ham.

- Men det sidste, Zlatan har sagt til mig, er, at han ønsker at blive helt klar og føle sig klar til at hjælpe holdet.

'Ibra' har bare scoret et mål i denne sæson, men hvilket et. Se det her:

Krohn-Dehli skifter klub: Skal redde traditionsklub

Mølby: Chelseas angriberjagt ligner en joke

United viser muskler: Sådan skal Mourinho handle i januar

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.