Så handler Barça! Smider 800 mio. kr. for 20-årig

Den spanske storklub er blevet enige med Dortmund, og Ousmane Dembélé får dermed sit ønske opfyldt. Franskmanden får en kontrakt på fem år i FC Barcelona

FC Barcelona har endelig fået lov at bruge nogle af de mange, mange millioner, de fik for Neymar!

Den spanske storklub har de seneste uger været på en intens jagt efter en afløser for brasilianeren. Fire gang har klubben budt forgæves på Liverpools Coutinho, og Dortmunds evne til at sige nej er også blevet testet af Barcelona.

Nu har den tyske klub imidlertid endelig givet Barça et ja. Ousmane Dembélé får sit store ønske opfyldt og skifter til FC Barcelona. Det skriver klubben fra Katalonien på sin hjemmeside.

Dermed slutter en af sommerens store transfersagaer, men spanierne må betale dyrt for at få den 20-årige franske dribler, der har strejket i Dortmund for at tvinge transferen igennem.

Dembele

FC Barcelona skriver, at klubben har betalt 105 mio. euro - 781 mio. kr. - for Dembélé. Og dertil skal man så lægge de klausuler, som Dortmund har fået ind i aftalen.

Dembélé har fået en kontrakt på fem år og en frikøbsklausul på ikke mindre end 400 mio. euro - lige knap tre milliarder kroner!

Den franske kantspiller ankommer til Barcelona søndag og skal gennemgå et lægetjek mandag morgen. Senere på dagen vil han blive præsenteret på Camp Nou.

Dembelé har spillet syv landskampe for Frankrig og scorede i alt ti gange i 49 kampe for Dortmund i sidste sæson. Desuden havde han hele tyve assist, så Lionel Messi kan se frem til at få en dygtig fodermester.

Se Dembélé sætte fart i en landskamp mod England her:

Barca-ledelsen raser over mytteri: Dette billede får dem til at se rødt

Raser mod 'mægtige Barcelona' i transferkrig