Stjernen er landet: Kæmpe transferkabale giver problemer

Pierre-Emerick Aubameyang befinder sig nu i London, men Chelsea kan forpurre et skifte til Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyangs skifte til Arsenal afhænger af to andre handler, og der er problemer. Foto: AP
Pierre-Emerick Aubameyangs skifte til Arsenal afhænger af to andre handler, og der er problemer. Foto: AP

De seneste dage er det trukket op til, at Pierre-Emerick Aubameyang forlader Dortmund til fordel for Arsenal, som sender Oliver Giroud til Chelsea, der igen sender Michy Batshuayi til Dortmund.

Denne trekantshandel ser ud til snart at falde på plads, og Pierre-Emerick Aubameyang er ifølge det britiske medie Sky Sports nu kommet til London for at færdiggøre handlen. Der er imidlertid en hage.

Her tager Aubameyang og familie med fly fra Dortmund til London:

For at Dortmund skal sende Aubameyang til Premier League, skal de finde en erstatning på angriberposten, og det skulle altså være Chelseas Batshuayi.

Samtidig skal Chelsea også have en erstatning, og her har det været planen at betale Arsenal 170 millioner kroner for at få Olivier Giroud, men nu kan hele trekantsaffæren blive endnu mere dramatisk.

I hvert fald skriver BBC Sport, at Chelsea ikke længere vil betale Arsenal de 170 millioner kroner, og så kan alle tre handler altså gå i vasken.

For at få dominobrikkerne til at falde på plads er Chelsea og Arsenal blevet enige om en ny pris på 150 millioner kroner for Giroud, skriver The Telegraph.

Aubameyang er kendt for maske-jubel, og det har Arsenal allerede taget til sig:

Giroud på bænken mod Swansea tirsdag aften. Foto: Andrew Couldridge / Ritzau Scanpix
Giroud på bænken mod Swansea tirsdag aften. Foto: Andrew Couldridge / Ritzau Scanpix

Mølby: Chelseas angriberjagt ligner en joke

Mediet skriver også, at Michy Batshuayi kommer til Dortmund på et lejeophold, mens Pierre-Emerick Aubameyang menes at koste lige over 500 millioner kroner for Arsenal.

Det tyske transfervindue lukker onsdag klokken 18, og da intet endnu er officielt, skal de tre klubber efterhånden skynde sig, hvis handlerne skal blive realiteter i januar.

Olivier Giroud sad på bænken for Arsenal i aftenens Premier League-opgør mod Swansea, og efter kampen lignede det, at han kom med et farvel.

Sent tirsdag aften blev to stoer handler i øvrigt officielle. Dortmund har bekræftet på sin hjemmeside, at de har solgt den spanske midterforsvarer til Real Betis, hvor han har underskrevet en kontrakt frem til 2023.

Riza Durmisi har fået en ny holdkammerat i Real Betis. Fremover skal den danske landsholdsspiller arbejde sammen med Marc Bartra i den spanske klub.

Efter en sæson med manglende spilletid kan Bartra nu se frem til at få genoplivet sit håb om at spille sig ind i den spanske landsholdstrup, som til sommer skal udtages for for VM-slutrunden.

Bartra, der frem til 2016 spillede for Barcelona, er noteret for 13 landskampe for Spanien, og han skal nu være med til at forstærke forsvaret hos Real Betis, der har lukket 44 mål ind i 21 ligakampe.

Og så har Chelsea købt ind til forsvaret.

Antonio Conte har længe jagtet en god konkurrent til Marcos Alonso på venstre wingback, men først nu er det lykkedes for den italienske manager.

Chelsea bekræfter nemlig på sin hjemmeside, at de har købt den italienske forsvarsspiller, Emerson i Roma.

De engelske mestre har i de seneste uger arbejdet på at hente venstrebacken til London, og nu er det endelig lykkedes - men det ser ikke ud til, at de også får held til at hente Edin Dzeko i den italienske hovedstadsklub.

Emerson er for nylig kommet sig over en skade, og han har blot fået to kampe for Roma i denne sæson.

Ikke kun lejesvend: Fischer skal genrejse FCK

Satser på Superligaen: Esbjerg henter tysk nummer 10

Storklubben har smadret banken: Klubbens dyreste indkøb nogensinde