Superliga-handel under opsejling

Randers FC overvejer Magnus Christensen som afløser for André Rømer

Magnus Christensen er røget ned i hierarkiet i AaB og skal sendes videre nu. Foto: Lars Poulsen
Magnus Christensen er røget ned i hierarkiet i AaB og skal sendes videre nu. Foto: Lars Poulsen

Formstærke Randers FC er parat til at agere, lige så snart Elfsborgs bud på André Rømer bliver stort nok.

Kronjyderne har over de seneste dage sendt følere rundt til mulige afløsere, og jagten snævres ind omkring en midtbanespiller, som er blevet til overs i AaB.

23-årige Magnus Christensen har rundet 100 Superliga-kampe for nordjyderne, men ankomsten af Pedro Ferreira har skubbet ham ud i skyggen. Blot 16 minutter er det blevet til denne sæson fordelt på fire kortvarige indhop for Magnus Christensen, mens unge Malthe Højholt har overhalet ham.

Signalerne fra AaB er tydelige. Magnus Christensen hører til gruppen af spillere, som skal videre, og Randers FC er interesseret.

Elfsborg vil hente André Rømer. Foto: Jens Dresling
Elfsborg vil hente André Rømer. Foto: Jens Dresling

Magnus Christensen minder i profil en del om André Rømer, da han kom til fra OB sommeren 2018. En ærlig, arbejdsom midtbanespiller, som er stagneret.

Thomas Thomasberg er en mester til at løfte den type spillere, og på den facon ligner Magnus Christensen og Randers FC et perfekt match.

Inden det kommer så vidt, skal Randers FC først komme overens med Elfsborg om en overgang, og de forhandlinger kompliceres af, at svenskernes salg af Sivert Nilsen til Brann er stødt på komplikationer.

Den første dominobrik er ikke væltet endnu.

En medarbejder ved TV2 er testet positiv for coronavirus i Egypten. Foto: Ritzau Scanpix Håndbold TV2-ansat testet positiv ved VM

Jon Dahl Tomasson må se langt efter Bjørn Paulsen. Foto: Ritzau Scanpix Skandinavien Får den kolde skulder

Fodbold Ignoreret af storklubber: Rekordsalg og privatfly

12 kommentarer
Vis kommentarer