Transfer-drama fortsætter: Straffer Barça-emne på ubestemt tid

Dortmunds franske megatalent Ousmane Dembélé er suspenderet på ubestemt tid efter uro mellem ham og klubben

Ousmane Dembélé er blevet suspenderet på ubestemt tid i Borussia Dortmund af klubbens ledelse. Det kommer efter, han er blevet sur over ikke at kunne skifte til Barcelona. Foto: All Over Press.
Ousmane Dembélé er blevet suspenderet på ubestemt tid i Borussia Dortmund af klubbens ledelse. Det kommer efter, han er blevet sur over ikke at kunne skifte til Barcelona. Foto: All Over Press.

En af årets mest dramatiske transfer- og spiller-sagaer fortsætter med at underholde og måske forarge fodboldfans.

Dortmunds franske stortalent Ousmane Dembélé, der rygtes til mægtige Barcelona i en kæmpe millionhandel, er nu suspenderet på ubestemt tid fra al træning og kamp med Bundesliga-mandskabet. Det meddeler Dortmund søndag.

Den 20-årige angriber var i forvejen suspenderet, men nu er den altså fasthold til ubestemt tid.

- Vores fokus ligger på forberedelserne op til Bundesliga-premieren mod Wolfsburg i den kommende uge. Ousmane Dembélé har mulighed for at træne for sig selv, væk fra sine holdkammerater, siger Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, til klubbens hjemmside.

Udmeldingen kommer få dag efter, at Dembélé ikke mødte op til træning i Dortmund og blev 'efterlyst' af klubben. Franskmanden dukkede dog op dagen efter og blev omgående suspenderet. Nu er han altså suspenderet på ubestemt tid.

 

Kræver kæmpe beløb
Franskmanden er angiveligt utilfreds med, at tyskerne har afvist et bud på ham fra Barcelona. Et bud, der lyder på 100 millioner euro, cirka 750 millioner kroner, som spanske Sport tidligere har skrevet.

For at gøre ondt værre for Dembélé har Dortmund angiveligt sat et voldsomt prisskilt op ham. Han koster ifølge tyske Bild og engelske Sky Sports 150 millioner euro. Altså, svimlende 1,1 milliarder kroner. Men det vil Barcelona ikke betale. Heller ikke selvom de lige har indkasseret 222 millioner euro, 1,65 milliarder kroner for Neymar, der er røget til Paris Saint-Germain.

Dembélé, som har fire år tilbage af sin kontrakt i Dortmund, imponerede i sin første sæson i Bundesligaen og scorede seks mål i 32 ligakampe.  

Foruden Dembélé jagter Barcelona også Liverpools supersterne Philippe Coutinho. Den handel synes ikke længere så umulig, efter det fredag kom frem, at brasilianeren angiveligt indgav en transferanmodning til ledelsen i den engelske klub. Han kræver et skifte til Barcelona, mener Sky Sports.

Samme medie meddeler, at Liverpool har afvist hans ønske. Men det sidste ord er næppe skrevet i den sag.

Se også: Kæmpe skandale: Nu suspenderer storklubben forsvundet stjerne

Se også: Bombe i transfer-saga: Liverpool-stjerne stiller ultimativt krav

Se også: Barcelona afvist: 'Vi vil ikke en gang overveje det'

Se også: Fodboldstjerne vil donere noget af sin løn til velgørenhed

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen