Transferkrig: Barcelona og Liverpool - en af dem lyver

Barcelonas sportsdirektør Albert Soler påstår, at den spanske klub bød 200 millioner euro på den brasilianske superstjerne Philippe Coutinho. Dette afviser Liverpool nu kategorisk

Da Coutinho fandt ud af, at Barcelona var interesseret i ham, anmodede han om at blive solgt. Brasilianeren er dog stadig i Liverpool. Foto: AP/File Kin Cheung
Da Coutinho fandt ud af, at Barcelona var interesseret i ham, anmodede han om at blive solgt. Brasilianeren er dog stadig i Liverpool. Foto: AP/File Kin Cheung

Barcelonas flirteri med brasilianske Philippe Coutinho har været lige så tydeligt som en stiv danskers forsøg på at nedlægge en kvinde i baren klokken fem om morgenen i Sunny Beach.

Transfervinduet er lukket i, hvilket betyder, at Coutinto skal spille i den røde trøje i Liverpool som minimum et halvt år mere. Dette på trods af han anmodede om at blive solgt.

I anledning af et pressemøde påstod Barcelonas sportsdirektør Albert Soler, at Liverpool havde forlangt 200 millioner euro, hvilket svarer til halvanden milliard, for brasilianeren på transfervinduets sidste dag.

Denne påstand maner det engelske mandskab dog til jorden. De kalder det fuldstændig forkert og afviser, at de modtog et bud på brasilianeren.

Det skriver det lokale engelske medie Liverpool Echo.

Den åbenlyse kærlighedserklæring fra Barcelona har efter sigende resulteret i fire bud, hvor beløbet nærmede sig en milliard kroner. Liverpool har dog igennem hele transferperioden fastholdt, at Coutinho ikke er til salg for nogen pris.

Mistænkelig timing
Det spanske storhold har fået en del hug for deres ageren på transfermarkedet i år. Efter salget af Neymar har de været desperate for at hente en fuldgod erstatning. Det blev franske Ousmane Dembele, som blev købt ind for et beløb, der med klausuler kan overstige en milliard.

Den tidligere Dortmund-spiller udeblev fra træningsbanen, da han fik nys om interessen. I følge afgående sportsdirektør i Dortmund, Hans-Joachim Watzske, har den spanske klub haft en finger med i spillet.

- Vi er nødt til at tale om den rolle, som mægtige Barcelona har haft i denne sag. I onsdags mødtes vi med en delegation fra Barcelona, men vi var meget langt fra hinanden. Så torsdag vælger Dembele tilfældigvis ikke at komme til træning. Timingen i disse begivenheder er meget mistænksom, sagde han til Sky Sports.

Klares internt
Det er svært at forestille sig, at Philippe Coutinho, der på trods af en skade i øjeblikket, er udtaget til det brasilianske landshold, vil blive modtaget med åbne arme. Men ifølge Morten Bruun, der er ekspert på Discoverys dækning af engelsk fodbold, vil træner Jürgen Klopp se igennem fingre med sagen.

- Den kommer Klopp til at slå en streg over. Men der er helt sikkert noget, der skal klares internt.

Barcas millionkøb til grin ved præsentationen

For syg til klubben - udtaget til landsholdet: 'Han gør jo grin med dem'