Tysk avis: Mesut Özil forlænger med Arsenal

Mesut Özil har tænkt sig at forlænge sin kontrakt med Arsenal

Mesut Özil skulle være tæt på en kontraktforlængelse med Arsenal. Foto: AP
Mesut Özil skulle være tæt på en kontraktforlængelse med Arsenal. Foto: AP

Der har i de seneste mange måneder været spekulationer om både Alexis Sánchez’ og Mesut Özils fremtid i Arsenal, da de begge stjerner stod til at have kontraktudløb til sommer.

Tidligere på måneden forlod Alexis Sánchez klubben, da han indgik i en byttehandel med Henrikh Mkhitaryan, som dermed forlod Manchester United. Det ser dog ikke ud til, at Arsenal også mister Mesut Özil.

Den tyske avis, Bild, skriver nemlig, at midtbanespilleren vil forlænge sin kontrakt med den engelske storklub. Det skyldes blandt andet klubbens handler i dette transfervindue, hvor Pierre-Emerick Aubameyang også er på vej ind ad døren hos the Gunners.

Den nye kontrakt kommer ifølge den tyske avis til at indbringe Özil £305.000 - svarende til 2,6 millioner kroner - om ugen, og det gør ham til den næstbedst betalte spiller i Premier League efter Alexis Sánchez.

Mesut Özil er også blevet rygtet til Manchester United, men nu er der noget, der tyder på, at Arsenal ikke behøver at frygte for at miste yderligere en profil til Premier League-rivalerne.

Daley Blind nærmer sig United-exit

Storklubben har smadret banken: Klubbens dyreste indkøb nogensinde

Højt spil om landsholdsangriber: Jørgensens klub skruer bissen på

Mølby: Chelseas angriberjagt ligner en joke