Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Tysk topklub byder millioner for dansk stortalent

Borussia Mönchengladbach har lagt et stort millionbud på FC Midtjyllands stortalent Andreas Poulsen

Andreas Poulsen er et særdeles varmt navn i Mönchengladbach, der har budt mindst otte millioner kroner for ham. Foto: Anders Brohus
Andreas Poulsen er et særdeles varmt navn i Mönchengladbach, der har budt mindst otte millioner kroner for ham. Foto: Anders Brohus

Øverst på ønskelisten i den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach står et dansk navn: Andreas Poulsen. Det skriver tyske Kicker.

FC Midtjyllands 18-årige venstreback er måske endnu ikke så kendt i den brede befolkning, men hvad gør det, når de de tyske spejdere har øje for danskeren.

Den danske U19-landsholdsspiller er blot noteret for fem kampe for førsteholdet i FCM, men han har spillet i alt 25 kampe for diverse ungdomslandshold.

Han har kontrakt med FCM i endnu to år, men det stopper ikke tyskerne, der ifølge Kicker flere gange har afgivet bud hos FC Midtjylland. Men hver gang har det resulteret i en kurv.

Nu har tyskerne imidlertid forhøjet sit bud. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det på mindst otte millioner kroner, men det kan være noget højere.

Den unge dansker, der kan benyttes i det meste af venstre side skulle passe perfekt ind på det hold, klubbens sportsdirektør Max Eberl forsøger at sætte sammen. Og han skulle ikke mindst komme til klubben for i første omgang som gardering for den tidligere FCK-back Oscar Wendt.

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard spiller også i klubben, der holder vinterferie på Bundesligaens sjetteplads.

Se også: Italien lokker landsholdsbobler: Men klubben siger nej

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen