Werder-træner: Onuachu er interessant

Werder Bremens cheftræner, Alexander Nouri, kender godt til Paul Onuachu, som han kalder for en interessant spiller. Thomas Delaney roser sin tidligere modstander

Forleden forlød det, at Werder Bremen var interesserede i FC Midtjyllands Paul Onuachu. Bundesliga-klubben mangler en angriber, og her skulle den have kastet sin kærlighed på det nigerianske tårn i Herning.

Noget tyder på, at Thomas Delaneys klub ganske rigtig har udset sig 2,01 meter høje Onuachu som forstærkning i forreste geled. Cheftræner Alexander Nouri gør i hvert fald ikke noget for at lægge låg på rygtet.

- Jeg kender ham godt. Han er en interessant spiller, siger Nouri ifølge Bild.

Den tyske avis skriver dog samtidig, at Onuachu her tre dage før transferdeadline er for dyr for Werder, der kun vil give mellem tre og fem millioner euro (22-37 millioner kroner) for angriberen, mens FC Midtjylland angiveligt forlanger 10 millioner euro (74 millioner kroner).

23-årige Onuachu, der har scoret otte mål i ti kampe i denne sæson, får rosende ord med på vejen fra Werder Bremens danske islæt, Thomas Delaney.

- Paul har en god teknik, og han er en stor målscorer. Men man skal selvfølgelig huske på, at den danske liga ikke er Bundesligaen, siger midtbaneprofilen.

Delaney og co. har fået en dårlig start på sæsonen i Bundesligaen og ligger sidst med to nederlag for to kampe. Det var dog mod sidste sæsons nummer fire, Hoffenheim, og sidste sæsons mestre, Bayern München.

Lyngby og Boysen snyder FCM langt, langt inde i tillægstiden - se målene her:

Her er prisen på Ståles to nye: Én mere kan være på vej

Krise i København: FCK slagtet i Farum

Superliga-trænernes egen dom: Her er de fire vigtigste ingredienser i vores sæson