TV: Superliga-profil scorer direkte på hjørne

Kasper Fisker fra Randers FC scorede direkte på hjørnespark i test-kampen mod norske Odd

Mange danske fodboldfans husker sikkert, da Jan Heintze scorede direkte på hjørnespark i EM-kvalifikationskampen mod Hviderusland Grundlovsdag 1999.

Helt så vigtig en kamp var det ikke, men ikke desto mindre så gjorde Kasper Fisker fra Randers FC Heintzes kunstykke efter, da han scorede på selvsamme måde mod norske Odd.

Pusic er symboket på, at FC Midtjylland mener det alvorligt med deres attentat på det danske mesterskab (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Transfervinduet er lukket: Det lærte vi

Fisker og resten af Randers-mandskabet er for tiden i Spanien for at gøre sig klar til forårssæsonen i Superligaen, og holdet vandt i dag med 2-1.

Djiby Fall scorede også for Randers.

Jonas Kamper kommer ikke til USA i denne omgang (Foto: Tariq Mikkel Khan) Superligaen Kampers USA-skifte kollapset

Og nåh ja, tilbage til 1999. Danmark vandt med 1-0 over Hviderusland på Heintzes forunderlige mål og genoplivede dermed sig selv i gruppen efter en start, der kun havde budt på to point i fire kampe.

Efter sejren mod Hviderusland vandt Danmark yderligere tre kampe, blandt andet en 3-2-sejr på udebane over Italien. Til sidst lå Danmark á point med Schweiz, men indbyrdes havde danskerne trukket det længste strå.

Siden bankede landsholdet Israel med 8-0 over to playoff-kampe og kom til EM. Den slutrunde behøver dog ikke mere omtale.

Se Kasper Fiskers scoring her - Den falder cirka 1.40 inde i klippet

0 kommentarer
Vis kommentarer