TV: Topholdene delte i Frankrig

Lyon og PSG spillede 1-1, og dermed er spændingen i Ligue 1 stadig intakt

Der var vigtige point på spil i toppen af fransk fodbold søndag aften, da Paris Saint-Germain gæstede Lyon. Hjemmeholdet fører Ligue 1, mens PSG før runden var nummer tre, og sådan forbliver det efter weekendens kampe, for opgøret endte 1-1.

De forsvarende mestre fra Paris havde ellers to store chancer til at komme foran, først Edinson Cavani og siden David Luiz, ligesom Zlatan Ibrahimovic fik et mål annulleret for offside. I stedet var det førerholdet Lyon, der bragte sig i front.

De hvidklædte fastholdte dygtigt et pres på PSG's banehalvdel, og så kunne Clinton N'Jie heade et indlæg ned i fødderne på Nabil Fekir, der til gengæld spillede N'Jie fri. Franskmanden halvflugtede sit niende sæsonmål ind og gav sit hold en vigtig føring.

Se scoringen her:

PSG indledte anden halvleg med et tungt pres på Lyon, der fortsat er uden topscorer Alexandre Lacazette, og det kastede flere store chancer af sig.

Zlatan Ibrahimovic burde nok have scoret på et af sine to hovedstød fra tæt hold, ligesom Cavani burde have omsat sin friløber til mål. Men Anthony Lopes var Lyon en god mand i målet, og han holdt PSG fra fadet.

Det gjorde han også efter 68 minutter, da han reddede et straffespark fra Zlatan. Desværre for Lopes og Lyon blev sparket dømt om, og denne gang sparkede PSG's svenske stjerne hårdt og højt helt uden for keeperens rækkevidde.

Se det herunder:

Efter udligningen kom Lyon længere frem på banen, uden at PSG dog ophørte med at jagte et sejrsmål. I sidste ende mislykkedes begge hold dog med at score yderligere, og det hele endte med en pointdeling og dermed status quo i Ligue 1's top tre.

0 kommentarer
Vis kommentarer