73-årig angriber dommer med bat

Den kroatiske 3. division skaber ofte ikke de store overskrifter, men kampen mellem Primorac Biograd og Hrvace blev alligevel lidt af et særsyn

En kroatisk 3. divisionskamp udviklede sig dramatisk, da dommeren pludselig blev overfaldet af en arrig ældre herre med et bat. (Foto: Thomas Borberg/Polfoto)
En kroatisk 3. divisionskamp udviklede sig dramatisk, da dommeren pludselig blev overfaldet af en arrig ældre herre med et bat. (Foto: Thomas Borberg/Polfoto)

Som dommer skal man ofte finde sig i lidt af hvert. Konstant pres fra utilfredse spillere er en del af jobbet, mens dommerne skal forsøge at undgå de utallige tilråb, der kommer fra tilskuerne undervejs.

Heldigvis bliver utilfredsheden som regel ved grimme gloser, men nogle gange går det frygteligt galt. Det gjorde det i weekenden i den kroatiske 3. division.

Felix Zwayer gider ikke høre mere pis...! Dommeren afbryder kampen og går i omklædningsrummet. (Foto: AP) Tysk fodbold Skandaløse scener: Dommer udvandrer fra topkamp

Her tørnede Primorac Biograd og Hrvace nemlig sammen, og det er ikke et opgør, der vække så stor interesse umiddelbart. Det fik en 73-årig pensionist dog lavet om på, da han efter en tvivlsom kendelse besluttede sig for at angribe kampens dommer Antonio Kristo. Den 73-årige løb ind på banen med et baseball-bat i hånden og begyndte at slå løs på den forbløffede dommer.

Episoden kunne være gået helt galt, og kampens dommer måtte da også en tur forbi sygehuset efterfølgende. Her er han blevet tilset, men tilstanden er ikke alvorlig.

Primorac Biograd meddeler efter kampen, at man er kede af episoden. Især beklager klubben, at den 73-årige lykkedes med at komme forbi sikkerhedsvagterne og ind på banen. Det skete ifølge klubben fordi, at vagterne ikke tog truslen fra pensionisten seriøst.

Landsholdsfodbold Politiet forguder også Zlatan: Må vi tage en 'zelfie'?

En spiller fra Trabzonspor gav dommeren det røde kort som en hån og blev straks selv smidt ud - det fjerde røde kort i kampen (Screenshot) Fodbold Historisk: Gav dommeren rødt kort og blev vist ud

1 kommentar
Vis kommentarer